michael kors

 /  0  Kommentarer
Fick en jätte fin present av bae igår (haha hatar det ordet) bae bae bAe
 
Hur som så var det en michael kors klocka, har länge tittat på dom, dom är ju såååå fina! Men alltid tyckt det varit ett saftigt pris för en klocka, jag som är så slarvig 🙈 men nu ska jag hålla reda på den, lovar! 
 
har varit en snabbis till borlänge, köpt massa naturgodis, chips, godis och gotte till ikväll (eller okej jag har redan ätit upp hälften) men det är ju faktiskt lördag 😊😁
 
 

fredagsmys & godfrukost

 /  0  Kommentarer
Godmorgon! Vaknade klockan åtta imorse efter en orolig natt, gick & la mig klockan 11 igår och drömde om mat hela natten (haha?)
 
Drömde bland annat att jag hade köpt världens största godispåse och lämnat den i köket hos mamma & pappa, sen när jag kom tillbaka från toaletten var godispåsen nästan slut och dom där äckliga godisarna som alltid blir kvar på slutet var bara där.
 
Jag var helt tokig, brast ut i gråt och ställde pappa mot väggen, han hade ätit upp allt godis. Jag fick knappt fram nå ord för jag var så frustrerad, efter denna insident så sa jag upp kontakten med min pappa & pratade aldrig med honom igen. 
 
Haha japp, mina drömmar är alltid såhär orealistiska & konstiga (ok jag hade nog börjat gråta om någon ätit upp mitt godis) 
 
Jaja nog om det, igår var det iaf fredagsmys! Körde intervaller på gymmet efter jobbet, körde först ett dåligt magpass utan någon bra kontakt & avslutade med en halvtimmes intervaller på bandet. Sen gjorde vi hemmagjord pizza, men denna gång en lättare variant som går mycket snabbare. 
 
Såhär enkelt var det:
tortillabröd whole weat från santa maria
stevia ketchup & tomatpure som sås
valfri fyllning; jag hade ananas,banan,rostbiff, curry krydda och mozarella ost så det blev en hawaii special.
på den andra hade jag rostbiff,champingjoner, keso, ruccola.
 
Ungefär såhär blev det
(Bild lånad från instagramkontot;eatsleepsquat)
 
nu har vi ätit gofrulle, jag gjorde proteinfrallor, recept kommer! Nu ska jag låta magen vila så blir det ett benpass lite senare 💪👍👌

summer feelings

 /  0  Kommentarer
Höll på att uppdatera min spotifylista, då dök calvin harris låt -summer upp 😍😎 haha snacka om att sommarkänslorna kom! 
 
Hatar detta väder, bor iprincip i "jobb" kläder eller träningskläder så har ju nästan glömt bort hur jag ser ut i vanliga kläder! Rota fram en fin topp & tog på mig klackarna & klackade runt å låtsades som det var juni 🌞🌞 men snääääälla, kan vi inte få lite värme nu? Är ju snart mars månad så snaaaart mina vänner! 
 
Ursäkta stökigheten, (som vanligt) 
 
 
 
 

food prep

 /  0  Kommentarer
Vilodag idag trots att det tog emot haha...men kände att det var bra att ta det idag, så blir det hårdträning resten av veckan! ☺ 
 
Håller på att göra lite matlådor. Kyckling i ugn samt rotfrukter! Alltså supergott, dog nästan. Stod och åt upp allt spad när kycklingen var klar haha. 
 
 
Detta var superenkelt att göra. Jag tinade kycklingen i kylskåpet över natten, stekte en fin stekyta i stekpannan och kryddade med lite olika starka kryddor. La kycklingfileerna i en ugnsform och gjorde ett snitt i varje kyckling.
 
kokade upp spenat och fyllde snittet med det. Sedan köpte jag lätt creme fraiche med smaken franska örter och blandade ut den med lite kokosmjölk från alpro och lite soya så den blev mer rinnig i konsistensen.
 
Hällde över såsen över kycklingfileerna och ställde in i ugnen på 225 grader i cirka 25-30 minuter.
 
 
till det gjorde jag rotfrukter i ugn. Här ser ni:
Broccoli, palsternacka, morötter, rödlök, rödbeta. Krydda med salt och svartpeppar, pressa över några vitlöksklyftor och riv färsk ingefära. Ställ in i ugnen tilla dom är färdiga :-) 
 
Suverän lätt & nyttig måltid som man inte kan få nog av, längtar till morgondagens lunch 🙈🙌

rätt mat så mår magen bra

 /  0  Kommentarer
Sorry guys, lovade ett inlägg om gmun men vi får ta det imorgon istället.
 
Tror jag har fått en spricka i foten eller nått, tappade tung vikt på den idag på gymmet (klant-fia) det gör svinont nu haha :-( aja bara hoppas det känns bättre imorgon! 
 
Gjorde precis klart morgondagens matlåda, fick bli väldigt enkelt, äggviteomelett med massa sallad & kikärtor. Har tagit fram kycklingen på tining så blir det kyckling i ugn med massa härliga rotfrukter samt broccoli i kommande matlådor :-) 
 
Nu har uppsvälldheten försvunnit efter helgen. Skönt att slippa känna sig som en ballong, bara två dagar med ren & bra kost gör sån skillnad. Skönt att känna att magen är i bra balans när man ska gå och lägga sig. Brukar ni äta sent? Ifall ni har svårt att sova rekommenderar jag er att dra ner på kolhydraterna innan läggdags, perfekt kvällsmål är exempelvis caseinpudding, kokt ägg eller omelett, keso med bär eller kvarg. Kroppen har svårt att bryta ner kolhydrater under nattfastan, protein är ett bättre intag sent på kvällen just för att kroppen använder den som byggstenar till muskelbygge, för ni vet väl att vi bygger muskler när vi vilar? Under träning bryts dom ner & under vila byggs dom upp, det är därför det är så viktigt med sömn och vila för återhämtningen ☺
 
Nu ska jag ta och läsa lite & ladda upp för morgondagens jobbpass :-)
 
Puss
 
 
Tog en liten magselfie innan läggdags hehe

cravings on a plate

 /  0  Kommentarer
Hujjedamej! Vilken kväll alltså...drog till folktandvården klockan 6, sen gick jag till ica & köpte sminkborttagning, vidare till hemköp för att handla mat.
 
Hade skrivit en milslång inköpslista, men sen när jag handlat hälften var korgen överfull och jag missbedömde att jag bara hade två händer att bära med, tror jag var en bläckfisk där ett tag. Hursom så fick jag avbryta min handling och fick ihop 4 fulla kassar och skulle gå med dom genom halva staden haha. Kycklingfärsen var slut, så blir inga matlådor idag, det får vänta tills imorgon 😢😑
 
Hursom så halkade jag genom stan & trodde ärligt talat att mina axlar skulle gå av! Men efter milslånga svordomar tog jag mig hem :-) var så jäääävla hungrig så stekte och hackade ihop allt jag var sugen på, vilket var en hel gegga 😉
 
Hade inga hål i tänderna och fick endast betala 70:- så det var ju en positiv sak med denna kväll iaf ;-) nej nu ska jag dricka detox te & ta en snus haha.
 
 
Min vackra måltid gjort på 3 minuter. Majs, champingjoner, tre ägg som blev omelett, stekt lök, rödbeta, gurka, tomat, sallad och paprika. Toppat med kvarg och salsa haha 😁

todays workout

 /  0  Kommentarer
Precis ätit en sen lunch efter ett helt okej ben/rumppass med fokus på baksida.
 
Testade somsagt nya övningar idag, alltid roligt med lite variation i träningen. Viktigt att "chocka" musklerna för att utvecklas, därav är ett bra sätt att testa nya övningar, höja vikterna märkbart eller ändra repetitionerna/setet. Prova er fram där ni verkligen känner att det blir tungt & att musklerna får jobba! 
 
filmade lite i slutet, ursäkta för den dåliga skärpan och dåliga vinkeln, men jag försöker vara lite diskret med filmningen & har tagit screenshots eftersom jag tycker det är lite pinsamt när andra är på gymmet samtidigt 😉
 
 
Bästa "bränna i rumpan övningen". Brukar alltid avsluta med denna & pumpa ur det sista ur muskeln.
 
 
Dålig bild men här gör jag utfallssteg bakåt med enbart kroppsvikt. Står med lätt böjda knän och känner vikten i hälen, sen glider jag bakåt med högra benet och sedan byter jag ben. står på en matta utan skor så jag får bra glid. Ju mer böjd du står desto mer tar det i rumpan.
 
 
Brukar alltid stretcha med handstående i slutet haha 
 
 

godmorgon!

 /  1  Kommentarer
Vaknade klockan 8 imorse, låg helt felvänt i sängen helt på bredden haha! 
 
Jaha? Vad ska denna dag bjuda på då?! Är sjukt mör i kroppen, träningen har tagit bra! Har laddat upp med en stor portion havregrynsgröt och proteinshake, så nu är magen fylld & jag sitter och velar om jag ska köra ett benpass nu på förmiddagen eller ej. Blir nog ett effektivt pass med få övningar, ska testa på:
 
×raka marklyft
×good morning
×tunga böj, även djupa
×tunga höftlyft följt av lätta
×hip abduction 
 
Det blir dom övningarna, avslutar med lite tabata intervaller i slutet. Brukar göra det med benspark och sumohopp exempelvis. 
 
Skönt att vara ledig mitt i veckan, fick ett "roligt" samtal nyligen, från folktandvården 😢😯 ska dit klockan 6 ikväll för tandkoll, ser inte fram emot det. Hetsborstade i en kvart nu på morgonen, som att det skulle hjälpa 😉
 
Nej vi får hoppas att mina tänder ser fina ut, har inte lust att lägga massa pengar på lagning, finns roligare man kan köpa! Ska även ner & handla lite, ekar i kylskåpet, lär göra matlådor för kommande veckan. 
 
Ikväll kommer inlägget om GMUn upp, håll utkik! 
 
Pusssheeeys
 
 

a-a-amazing

 /  0  Kommentarer
Guuuud, sitter i soffan & har precis smällt i mig ett stort återhämtningsmål efter mag & intervallträning.
 
Körde några magövningar och gick vidare till bandet & körde gärnet i 25 minuter. Grym känsla efter, hade kunnat fortsätta lite till men kände att det räckte eftersom jag har haft problem med knäna.
 
Hur som helst så har jag precis ätit, är inte alls hungrig på kvällarna men försöker ändå trycka i mig mat nu efter träningen. Blev stekt omelett med massa starka kryddor, kycklingfärsgryta & ruccola. 
 
Imorgon är jag ledig & det ska bli såååååå sköööööönt, har jobbat 7 dagar i rad nu non stop så ska bli skönt med lite ledighet :-) får se om jag går upp tidigt eller om jag tar en sovmorgon, återstår att se 😉😃
 
Puuusss
 
 

i got 99 problems and candy is one

 /  0  Kommentarer
Jahaja då var det måndag! Ny vecka & nya tag :-) 
en rolig vecka hoppas jag. Har fortfarande ont i magen efter gårdagens godisätande, även fast jag köpte "rimlig" mängd så ligger man där tillslut med magknip och tänker "jag ska aldrig mer äta godis haha". Fast nu längtar jag till lördag igen ;-) första tuggorna är ju magiska 😁😉😍😍
 
Hoppas det är bra med er & att ni har haft en bra helg. Har rast på jobbet nu & jobbar fram till fyra, sen blir det hem & äta mitt proteinfluff (bästa målet på hela dagen) och sen ska jag till gymmet 😉 blir lite mage och hiit intervaller, dags att se om knäna pallar! 
 
Igår blev det somsagt filmkväll, mycket trevligt! Vi såg "we are the millers" eller familjetrippen som den nu heter på svenska. Jäkligt bra film, den måste ni se haha, tror det var fjärde gången jag såg den nu.
 
Hade även ett bra träningspass igår, gjorde pull-ups och chins. Dock assisterande eftersom jag inte klarar själv, men jag är på godväg 😃 gjorde även excentriska. Mycket överkroppsövningar med egna kroppsvikten, jag föredrar sån träning istället för massa vikter när det kommer till bål/rygg. Avslutade med att gå 30 min på högsta lutning på bandet. 
 
Nidå? Ska ni träna idag?! Sjukt tråkigt väder är det iaf, förhoppningsvis får jag min beställning av aminosyror och vitamintabletter, så jag blir lite piggare när solen lyser så dåligt :-( 
 
 
Här får ni en bild av det vackraste i världen, proteinfluff! Smakar som en tjockare milkshake 😁 jag mixar frysta jordgubbar, mjölk & proteinpulver till önskad konsistens 👌
 
Pusssshejs

träningsvärk as hell

 /  0  Kommentarer
Välkomnar träningsvärken redan idag. Dock körde jag ju ben igår, men har en sjuk värk i triceps, lats (eller ja hela armarna & ryggen). Fast då vet man ju att marklyftet gjorde sitt 😉 ska nog börja köra mark på ryggdagarna istället för bendag.
 
Jaja hur som helst så sitter jag på jobbet nu & har rast ☺ jobbar till 2 och jag är så sjukt sliten, hela kroppen dör vid elva tiden. Har varit så i några dagar nu, sen blir jag piggare framåt kvällen. 
 
Fick även en kommentar om GMU, tänkte att jag skulle svara på den i ett separat inlägg senare :-)
 
Annars då? Dejtar en kopp te just nu, ska snart ut igen. Hem sen & iväg å träna samt städa. Sen blir det godisköp och filmtittande, OM jag har sett fram emot att sätta tänderna i lite choklad haha 😍😜🙌🙈
 
Nuù skiner solen & hoppas ni får en härlig söndag!
 
 

grymt pass

 /  1  Kommentarer
Alltså åh jag var sjukt omotiverad till allt imorse, vaknade halv nio & kände mig 150 kg tung. Sjukt sliten efter all mat & det kändes som jag hade en betongklump i magen haha. Drog mig ut på en 40 minuters promenad & sen blev det bättre :-) 
 
Käkade frukost vid 10 och fyllde på rejält med havregrynsgröt & blåbärskvarg 😁 
 
men tro det eller ej, får tacka all mat jag fick i mig igår. Jag orkade sjukt mycket på gymmet, tog personbästa i mark (inte för att skryta) men brukar heller inte köra så tungt för jag inte har tekniken riktigt än, men snart är jag även där i benböjen också! 
 
Nu har jag tagit proteinfluff och mat, åt kycklinggrytan från igår med ruccola och vanlig sallad :-) idag ska jag sköta mig med kosten, imorgon blir det godiskäka för då blir det filmkväll med simon! 
 
 
ungefär såhär såg dagens pass ut. Må se lite ut, men kör många set och dropset när jag kör vilket gör att det räcker gott & väl med "få" övningar :-)

matkoma deluxe

 /  0  Kommentarer
Jäääklar, ligger sprängande mätt i sängen efter mat hos mamms och papps! Jag & jonna gjorde musselsoppa med bröd och vitlökssmör och jag gjorde egen pizza ;-) avslutade med glass i stora lass & jag kommer sprängas vilken sekund som helst! Jag äter mer än vad min mage klarar av helt enkelt ;-) haha blodådrorna är helt framme och ser ut som dom ska spricka! Kanske är höggravid? 
 
Neejdå, hade vila idag. Matkrafterna får användas på gymmet imorgon, taggad till tusen! Börjar jobba kl 16 så ska träna på förmiddagen! 
 
Hoppas ni unnar er ordentligt denna helg va 😂😁🍦🍧🍨🍭🍕🍝🍬🍫🍟🍖🍗🍤🍣🍔🍳
 
 

castus fruktstång

 /  0  Kommentarer
Men alltså mumma! 
Handlade lite nödvändigt på hemköp igår & så sprang jag förbi en nyhet. Nämligen castus fruktstänger, dom hade gratisprov så jag tog med mig en hem, provade den nu som mellanmål & jag säger bara: GE MIG MER! Verkligen supergott :-)
 
Rekommenderas verkligen, speciellt när sötsuget smyger sig fram. Innehåller väldigt bra saker, 96% frukt, dvs 75% dadlar, 20% russin och jordgubbar, solrosolja och vatten. 
 
 
 

snabbt & enkelt

 /  0  Kommentarer
Nyttig mat behöver inte alls vara nå avancerat. Har hört flera ursäkter som: -"nä jag kan inte vara nyttig för jag orkar inte hålla på att köpa massa konstiga saker som man knappt vet namnet på & som tar flera timmar att göra" 
 
Om det vore så skulle jag leva på panpizza eller korv med bröd typ ✋
 
MEN så är självklart inte fallet, gjorde precis 6 matlådor på mindre än en halvtimme! Det ni?! införskaffade mig en stor wokpanna på ikea för endast 89:- så man kan göra mycket på engång. 
 
slängde bara i 500 gram kycklingfärs från kronfågel, stekte wokgrönsaker och champingjoner på sidan. Kryddade kycklingen med massa kryddor för en lite mer asiatisk och riven smak. 
 
Hällde i champinjonerna och woken med kycklingen, hade i två förpackningar krossade tomater och två matskedar tomatpure. I med light kokosmjölk och massa kidneybönor och krydda efter smak. (Hade även i soya) :-) älskar sånna här rätter! Så enkelt och man kan variera hur mycket som helst, budgetgryta kallar jag den! Tog det som fanns hemma innan det är dags att storhandla igen.
 
 
 
Rekommenderar kycklingfärs, Smidig källa till protein som även är jätte lätt att ha till olika rätter, förra helgen gjorde jag tacos på kycklingfärs istället för vanlig nöt, supergott :-) 

spinning

 /  0  Kommentarer
Det som är bra med må bättre är att det finns massa pass att gå på om man är omotiverad att träna själv! ;-) idag kände jag mig sjukt seg & orkade helt enkelt inte träna nån styrka. så jag gick på spinning istället & testade på det :-) riktigt roligt och drygt pass, ska jag gå på fler gånger! Min träning behöver variation och därav mina muskler, cykling är inte min starka sida kan jag säga! 
 
Ställde mig på vågen efter träningen, hade gått ner ännu mer i vikt! Alltsååå va? Känns som det enda jag gör är att äta haha...har ni nå bra tips? Dock måste jag nog dra ner på min konditionsträning nu, gör ju det iprincip varje dag känns det som. Borde fokusera mer på styrketräningen och träna det 4-5 Gånger i veckan. Min träning har varit väldigt intensiv nu med mycket men kalorisnål mat. Och där har vi nog svaret ;-) tryckte i mig en questbar nyligen för att få upp kalorierna lite, men är inte hungrig på kvällen så får inte i mig så mycket mat.
 
får äta extra mycket godis i helgen helt enkelt ;-)
 
 
 
 

cardio & mage

 /  0  Kommentarer
Okej jag är påväg att bli påkörd av bilar för jag går & mobilbloggar från gymmet.
 
"21 åring påkörd påverkad av mobilbloggning"
 
haha ;-) passar på att uppdatera nu, hem & full fokus på frullen innan jobbet börjar kl 10, jag ska duscha osvosv, ja ni hör ju själva ;-) 
 
Körde somsagt 30 min mage & 30 min löpning. Nu är jag sjukt mör & vill bae äta. 
 
pyss
 
 

seg dag

 /  0  Kommentarer
Hej dåliga motivationstisdag
 
Började morgonen med att gå upp halv sju, skulle gå en morgonpromenad innan frukost för jag började jobbet klockan 9. Men planerna kraschade då jag blev tillfrågad jobb klockan 7-5 istället, tackade såklart ja & skippade min morgonträning och gick till jobbet istället. 
 
När jag väl kom hem så var jag sjukt omotiverad på gym, tränade ben och det var väl det sämsta valet jag gjort. Årets dåligaste pass & kroppen hängde inte alls med. Haha så jäkla sur på mig själv, har precis ätit massa mat och tröstätit proteinfluff....förtjänar fan inte att äta det goa fluffet efter skitträningen! 
 
Hur som helst så börjar jag klockan 10 imorgon, klockan ska ställas på 6 och jag ska upp i tid & träna järnet innan jobbet. Nu jävlar!!! Blir så arg på mig själv när man vet att man kan prestera 1000x gånger bättre, men nya tag imorgon! 
 
Nu ska jag göra iordning laxen jag fått av morfar innan läggdags 😁
 
 

morgonträning done!

 /  0  Kommentarer
Vad hände här? 
Innan jag gick och la mig igår så bestämde jag mig för att gå upp i tid och träna lite lågintensiv träning innan frukost.
 
Ställde klockan på halv sju, vaknade vid sju istället. Drack mina aminosyror & drog till gymmet. Körde 11 min på crosstrainern, gick vidare & hoppade hopprep i 10 min och avslutade att gå i max lutning på bandet i 25 min. Så 45 min träning, avslutade även med att köra plankan 1 min x 4 med 20 sek vila mellan varje med en viktplatta på ryggen när jag gjorde övningen. Gjorde även en magövning på yogabollen :-) 
 
Nu ligger jag i soffan med kaffekoppen, har precis ätit en gigantisk frukost, 2 dl havregrynsgröt med zucchini & proteinfluff ;-) äta bör man annars dör man! 
 
Nu ska jag snart åka till vikmanshyttan och rida, ikväll blir det träning igen! 
 
Hoppas ni får en grym måndag! 
 
 

då var denna helg över

 /  0  Kommentarer
Jahapp, då var denna helg redan över! 
Har verkligen haft en grym helg :-) mycket gott sällskap & mycket gott att äta också haha ;-) nu är det bara att vänta till nästa lördag innan stora godispåsen åker fram igen 😁 
 
Har varit till borlänge 2 gånger i helgen, först med mamma och idag med jonna. Blivit massa köksprylar och stekpannor, nu ska det lagas bra mat 😀
 
Har precis kommit in från en promenad från simon, vi hade filmkväll och såg en sjukt dålig film haha 😕 & jäklar va kallt det är...burr! Jag som hade vårkänslor idag, fram med solen & plusgrader nu vaaaa! 😥
 
Har hunnit med en snabbträning också, blev bara 40 min crosstrainer ;-) ryggträning får bli imorgon istället :-) har tränat ganska dåligt denna vecka, prioriterat annat helt enkelt, men imorgon är det en ny vecka & nya tag! 
 
 
 
 
Köpte en fin löpjacka idag, självklart limegrön, matchar perfekt till mina limegröna dojjor 😉

happy valentines day 💜

 /  0  Kommentarer
Glad alla hjärtans dag 💜💜
 
Ska snart avverka ett pass på gymmet, sen blir det mys till 1000, ska nog till stallet & klappa calle ponken och kanske ta en promenad med honom! Min första kärlek trotts allt 😁🐴🐴
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Dagens tänkta pass:
 
 

vilodag

 /  0  Kommentarer
Tar en vilodag idag, har precis ätit mellanmål så ska ut på en 50 min pw tänkte jag. Har sovit 3 timmar inatt, en hemsk natt & jag var svinhungrig även fast jag åt sista målet kl 10. Oroade mig över saker & ringde sjukvårdsupplysningen klockan fem på morgonen haha, började även titta på the last song klockan tre inatt! Hoppas denna fredagskväll blir bättre, ska somsagt ut och röra på mig lite nu så kanske man sover gott ikväll :-)
 
Haaade 

nu checkar jag ut

 /  0  Kommentarer
Fyfan vad trött jag är, känner mig som quasimodo (orkar inte ens googla stavningen haha) men ja den där herren i ringaren av notre dam med puckelrygg.
 
Ingen muskel i min kropp orkar bära upp mig. Nu ligger jag äntligen i sängen efter en dusch. Det värsta med duschen är: 
1. Man orkar inte & vill inte kliva in i den
2. När man väl kliver in i den så vill man eller orkar man inte kliva ur. 
 
Detta resulterade i en 30 minuters lång dusch där jag velade fram & tillbaka om jag skulle kliva ur eller inte.
 
När jag väl fattat beslutet om att kliva ur så springer jag till sovrummet & letar hejvillt efter min sköna morgonrock, men hittar den inte & får damp och hoppar runt som en liten apa helt naken som näcken (fattades bara en fiol)
 
tog någon minut innan jag märkte att båda fönstrena var öppna (dvs inte igendragna som dom alltid brukar vara). Kan även tillägga att jag har ungefär 10 balkonger typ mitt emot, så jag undrar hur många själar som såg mig hoppa runt som en dampig naken apa (tänk er harlem shake refrängen när man går helt bananas) ungefär så såg det ut 😊 love life
 
Haha jaja gjort är gjort...lägger upp dagens träningspass här.
 
 
Puss & godnatt mina vänner

happy thursday!

 /  0  Kommentarer
Jobb 7-14, imorgon är det äntligen fredag! Som jag har längtat 💜
alla hjärtans dag på lördag, vad har ni för planer med eran käraste? Jag ska ha lite kvalitetstid på gymmet tänkte jag 😂 
 
Efter jobbet ska jag handla lite, sen göra lite mat & dra mig till gymmet & köra axlar samt cardio. Har problem med knät så ska vila från löpningen & kör nog 40 min på crosstrainern istället ☺😊
 
 

chock

 /  0  Kommentarer
sitter på rast och har precis ätit torsk med rotfrukter i ugn! ✌ supergott, skulle kunna leva på rotfrukter! Ät det dock med måtta då det innehåller ganska högt GI om ni nu bryr er om det 😊
 
Är helt slut i benen, ett bra pass idag helt enkelt, fick en liten chock idag. Ställde mig på vågen och såg att jag hade gått ner mycket i vikt. Vikten ska man inte bry sig så mycket om, för det ger inte alls någon rättvis mätning. Jag väger nästan lika mycket nu som jag gjorde när jag var som smalast, och det är en helt annan bild av mig i spegeln. Ska dock försöka lägga på mig något kilo till, tror jag har ganska låg fettprocent. har till och med fått synliga magmuskler 🙈 tränar man mycket så lär man äta mycket också 😃 fast på helgerna äter jag för 3 personer, men sköter mig bra på vardagarna vilket gör att jag kan äta godis & annat med gott samvete! 
 
Hur gör ni? Sparar ni er till helgen eller äter ni godis ocj sånt på vardagarna också? 
 
 
Tog denna bild imorse haha, ser jag lite magmuskler? Kosten är A & O för att bli av med fett på magen, det spelar ingen roll hur mycket du tränar om du äter fel. Abs are made in the kitchen 🍴

legday

 /  0  Kommentarer
Hunnit med att träna nu på förmiddagen, nu är jag på jobbet och ska jobba kväll 15-21.30 😁
 
 

bad update & feeling sore

 /  0  Kommentarer
har precis slängt mig i sängen (eller snarare hasat mig fram) efter en lång & händelserik dag. 
Började klockan 7 imorse & jobbade till 4, fin vårsol ute så hann till och med ta en 30 min promenad på rasten, första gången jag fick använde brillorna 😎😎
 
Imorgon ska jag ta en välförtjänt soooovmorgon, börjar jobba klockan 3 så ska hinna med gymmet innan också, men ska inte ställa klockan utan vaknar när jag vaknar helt enkelt ;-) 
 
efter jobbet blev det till gymmet, var där i två jäkla timmar haha...alltså vad matt jag blir på mig själv. Känner mig aldrig "klar", måste korta ner mina pass...
hur som så körde jag biceps/triceps och lite mage. Avslutade med 15 min hiit intervaller på bandet också. 
 
Var helt slut när jag kom hem klockan 8, så nu har jag duschat & smort in mig. (Torr som en öken) har typ 10 blåsor på fötterna efter jag sprungit, så går helt vrikat. 
 
Har tagit reda på ett gigantiskt diskberg & gjort rotfrukter i ugn. Hade massa morötter, palsternacka, rödlök, rödbetor som jag inte ville skulle bli dåligt. Får slänga jätte mycket mat nu när jag är själv haha :-( satt och åt en fetaost som var typ två veckor gammal, var med ett brustet hjärta som jag slängde hela. Googlade till och med om man kunde äta ändå haha. (foodfreak)
 
Så slängde ihop alla rotfrukter på en ugnsplåt med massa kryddor och in i ugnen! Perfekt att frysa in & ha som en kolhydratskälla i matlådan :-) 
 
Dagens träningspass:
uppvärmning crosstrainer 10 min
Bicepscurl hantel 10x4 
(Gjorde Massa reps med olika vikter för att chocka musklerna, varvade mellan 6-8-10 repetitioner med olika vikter på hantlarna) 
dips mot bänk 12x4
riktiga dips med gummiband 6x4
Bicepscurl stång 10x4
handstående
räckhäng tabata intervall 20 sekx5
plankan med viktplatta på rygg 1 minx4
plankan 2 min utan vikt
bendrag på yogaboll (står på alla fyra med benen på yogabollen och drar in dom som en fosterställning typ haha 12x4
Avslutning 15 min hiit intervall på bandet
 
(Har tyvärr inga bilder, är så dålig på det! Ska bli en bättring, jag lovar 😁)

protein

 /  0  Kommentarer
Åh herremin skapare vad trött jag är! Blev inringd imorse på jobb och har jobbat non stop 07.00-21.30. Tar på krafterna kan jag säga så ingen träning idag 🙈🙀 haha ;-) men lite adhd som man är så gick jag en 45 min powerwalk direkt när jag slutar, så nu ligger jag här i sängen helt mör & mätt efter ha ätit caseinpudding 💛💜💚
 
Imorgon blir det jobb 7-4 sen blir det träning. Ska upp nu &göra iordning matlåda (pulled porken måste ätas upp haha) sen ska jag dricka lite detox te, läsa runners world & sova :-) 
 
Puss & godnatt
 
 

ärthjärna

 /  0  Kommentarer
Åh jag var så sjukt sugen på tacos idag, var till hemköp och skulle köpa kycklingfärs, men nej det var slut.
 
Hittade på färdig pulled pork taco som jag testade. Gjorde egna tortillabröd i ugn, som blev svinäckliga. Pulled porken var äcklig & jag var svinhungrig haha.
 
Alltså jag satt som ett litet argt barn som tappat sin glass och var så arg för den måltid jag trodde skulle bli fantastisk bara sket sig & smaka bajs typ. men gluffsa i mig allt ändå i takten 120 & tänkte på barnen i afrika som faktiskt inte får varken pulled pork eller äckliga egengjorda tortilla bröd.... har svinont i magen & är arg nu...ska ut på en promenad och lugna ner mig lite tror jag, tacka vet jag den gamla & hederliga tacosen. Men tänkte att jag skulle försöka vara lite "nyttig" nu efter denna svullarhelg. 
 
Här får ni receptet på
Sofias äckliga vidriga tacobröd som smaka bajs
× 4 äggvitor
× 3 msk bovetemjöl
× 1 msk fiberhusk
× 1 tsk bakpulver
 
×vispa äggen hårt. Rör i resten av ingredienserna och ställ in i ugnen 7 min på 200 grader. Smaka & kasta, hoppas du träffar papperskorgen! :-)
 
 

todays workout & training schedule

 /  0  Kommentarer
Frulle: havregrynsgröt med gurka. (Använder rivgärn & har i gurkan i gröten) 
 
Lunch: lunchlåda sen tidigare
 
Mellanmål: chiapudding med kvarg. Bär 
 
Var hem till mamms å papps och åt köttfärspaj och någon pastagratäng en timme efter, blev min kvällsmat. Fick sjukt ont i magen av all gluten.
 
träning: helkroppsstyrka & löpning
 
Efter passet: halv banan & en näve cashewnötter
 
kvällsmål: proteinfluff

las ketchup

 /  0  Kommentarer
som ni vet så äter jag så lite socker som möjligt, vilket gjort att jag helt uteslutit halvfabrikat, och såser osv som är fullproppat med socker utan att man inte tror det. 1 liter felix tomatketchup innehåller hela 77 st sockerbitar!! 
 
Köpte nyligen stevia ketchup, stevia är ett sötningsmedel utan kalorier och bra för dom som har diabetes. Använde det igår på min köttfärs, å gud så gott det var! Rekommenderar istället för den vanliga ketchupen, om ni nu äter ketchup :-)
 
 

todays workout & training schedule

 /  0  Kommentarer
Frukost: havregrynsgröt med zucchini
 
Mellanmål: 2 kokta ägg
 
Lunch: lunchlåda sen tidigare
 
Mellanmål: chiapudding blandat med 250 g kvarg toppat med bär, sukrin & kanel. Coffe
 
Träning: marschträning 50 min med 25-30 kg väska. (Haha jag var tvungen att gå hela tiden annars ramla jag nästan omkull om jag stanna) 
 
Kvällsmål: färsk rödbeta med kycklingfärs & sallad
 
Kvällsmål: proteinfluff gjort på frysta bär kokos samt minimjölk (fitnessguru whey hasselnöt) 
 
 

vilodag

 /  0  Kommentarer
Är inte alls taggad på gym, har sovit as dåligt inatt. Blir vilodag, kroppen är för lojj att kunna prestera ett bra gympass! Jag spar mig till helgen istället, ska nog bara ut på en powerwalk med marschsäck. Drygt när man har sånna här dagar haha :-( 
 
 
 
/ sliten tjej

seg träning

 /  0  Kommentarer
Fy farao vad besviken jag är på mig själv.
gick så grymt dåligt att träna :-( hade ingen kontakt med benen, utan det kändes som man bara stod där & tröka med vikterna! I hate those days....
 
Nu har jag precis ätit min kycklingfärs med bönpasta, lyckas iaf med maten! ;-) 
 
Ska snart ta en promenad ner till ica & handla lite smått, känner att jag behöver komma på andra tankar ett tag. 
 
blev även inringd på jobb imorse kvart i sju, och skulle börja sju! Så var hur stressad som helst på morgonen & hann inte alls njuta av min gröt :(( nej inte en bra dag idag alltså haha! 
 
Frulle: havregrynsgröt blandat med whey proteinpulver
 
Mellis: äpple & kaffe
 
Lunch: lunchlåda som föregående dagar
 
Mellanmål: 250 g kvarg med banan, toppat med tinade bär, chiafrön och solrosfrön. 3 riskakor (friggs chia&havssalt) kaffe och bcaa
 
Träning: ben/rumpa 90 min
 
Kvällsmål: bönpasta med kycklingfärs & sallad
 
Kvällsmål 2: blir nog casein eller proteinshake
 
 
Dagens känsla i bild 

gymshark

 /  0  Kommentarer
Godnatt säger jag, kryper under täcket & hoppas på en god natts sömn :-) har nyligen ätit caseinpudding, såååååå gott! Fint att ha något att snaska på innan läggdags, vispa med vatten & in i frysen en halvtimme så är det som att äta chokladpudding 😀 (elr ja man kan ju föreställa sig att det är chokladpudding iaf 😉)
 
Idag har jag städat & tvättat, livet som hemmafru! Jag kan jag också, faktiskt grymt skönt att ha rent & fräscht omkring sig (tog mig bara ynka 21 år att inse det) ;) 
 
Men har varit sååååååå sjukt trött idag av någon anledning även fast jag sov många timnar, dock vaknade jag upp några gånger så det har kanske med att göra att jag sov oroligt!
 
Hur som så blev jag hur pigg som helst efter powerwalken, Men när jag kom hem ville jag bara dö på soffan för jag var så seg. Allt gick i slowmotion, ögonen bara hängde och jag kände mig helt spaghetti typ haha.
 
kände mig inte alls pigg på gym, men drack kaffe & tog mina aminosyror så blev allt faktiskt lite bättre, & så fort jag klev in på gymmet och kände atmosfären så blev jag hur pigg som helst och jag kände bara; OOH HONEY IM HOME!!!!!! Haha 
 
Tror nästan min kropp är beroende av träning, så fort jag är inaktiv så går den in i nått off läge, för jag hade världens energi efter gymmet, and i can still feel it även fast musklerna är hur "trötta,utpumpade" som helst (precis som det ska vara dvs)
 
MEN gud vad jag babblar på, haha nu ska jag sova! Längtar som vanligt efter min stooooora portion gröt imorgon bitti, det står ben på schemat & jäklar vad det ska köttas 😁🙈💪💪
 
Puss
 
 
Toa selfie innan läggdags! Är inte alls lika uppsvälld längre som jag alltid varit när jag ska gå & lägga mig, äter ju inge gluten eller socker förutom när jag lyxar till det, kan nog vara det 😊
 
(Och snälla ignonera min ailienhand och mina naglar, dom är halvt nedbitna efter jag tittat på skräckfilm, sen är min kvällshobby att måla på nagellack & sen sitta och skrapa bort det igen därav ojämn färg haha :( ) 
 

food and workout diary thuesday

 /  0  Kommentarer
Frulle: havregrynsgröt, två kokta ägg och en apelsin
 
powerwalk 50 min i snöstormen
 
Lunch: matlåda, torsk med broccoli/morotsmos med sallad. 
 
Mellanmål: proteinshake & russin samt en riskaka
 
Träning: rygg/mage ca 60 min 
 
Kvällsnat: proteinpannkaka med två äggvitor jag lade till, med tinade bär, en riskaka, russin och lite gryta som jag stod & åt ur för jag var så jäkla hungrig haha (och för jag är en mästerkock)
 
 

nybäddad säng

 /  0  Kommentarer
& sällskap saknas :( haha...
sängen är ju så "liten", men det behövs faktiskt, jag tar upp enormt mycket plats & ligger utspridd som en klubbad säl på mornarna 😀😉
 
Nu har jag tagit upp tvätten & bäddat sängen, mycket har blitt gjort idag! Skönt att vara ledig ändå även fast jag föredrar att jobba 😊
 
Puss & godnatt!
 
 
(Okej klanka inte ner på min bäddning, har knappast någon visitation av bäddningen från ett befäl iaf 😉 haha) 

food and workout diary monday

 /  0  Kommentarer
Frulle: havregrynsgröt
 
Träning: pw max lutning 50 min
 
Mellis: proteinfluff och en apelsin
 
Kvällsmål: kycklingfärs med broccoli/morotsmos
 
träning: styrka fokus armar/biceps/triceps
 
kvällsmellis: 250 g lättkvarg med en skivad banan

matlådor

 /  0  Kommentarer
Matlådor för 8 dagar gjorda! Haha skönt...var helt stekhett i köket när jag var klar, sprang emellan & tvättade & jävlar, det var som en riktig bastu i lägenheten hehe 😊
 
blev supergott! stod & smååt när jag lagade så var redan mätt när jag väl skulle äta ;-) gjorde torsk med broccoli & morotsmos (kokade upp grönsakerna så dom blev riktigt mjuka, mixade ihop det) riktigt gott, går att variera med exempelvis sötpotatis eller något annat som ni föredrar :-)
 
Sen gjorde jag kycklingfärs, 500 g kyckling stekte jag med lök, champingjoner, kikärtor och krossade tomater. Med massor av kryddor! Till det kokade jag bönpasta.
 
 
nu är jag mätt i magen, ska dricka mina aminosyror innan det blir gymmet vid niotiden, sen träning idag! Men jag klagar inte 😁😃

free day

 /  0  Kommentarer
God eftermiddag! Precis ätit upp min "lunch" haha :-) kom iväg lite senare till gymmet, var så sjukt seg i morse. Visste inte vart jag skulle ta vägen, kände mig som en död stor blyklump, så det tog emot att gå iväg att träna, men det var såååå värt det! Nu känns det mycket bättre & jag är vaken ;-) 
 
Gick 50 min på bandet med max lutning, dvs lutning 15. Testa det, är en liten utmaning faktiskt, mest psykiskt för min del. Det känns som eeeeeevigheter! 
 
Nu ska jag städa, tvätta kl 5 och göra massa matlådor. Har tagit fram kycklingfärs och torsk. Så ska jag köttfärssås med bönpasta & morot/broccolimos med torsk. 
 
Dagens:
Frukost ca 09.30 - havregrynsgröt
träning: 50 min pw i maxlutning på band
lunch: halloumi med stekt ägg, grillad kyckling med kikärtor och sallad. 
 
 

nike air max

 /  0  Kommentarer
Säljer mina nike air max skor.
storlek 38, inte mycket använda! Så i braaa skick 😁
pris: 400:- eller något rimligt bud
 
 

andra bullar

 /  0  Kommentarer
God kväll!
Ligger i soffan med matkoma haha :-) det gick bra på gymmet idag, alla övningar som tidigare känts tungt kändes idag väldigt lätt, så det var skönt :-) tränade i cirka 1.30 h! Testadr ett nytt upplägg idag, värmde upp 15 min på crosstrainern och avslutade 15 min med tungt motstånd. Då fick man in en halvtimmes cardio i passet :-) 
 
Gick till ica i snöstormen och köpte en god sallad från salladsbaren, lyxade till med lite pasta & jordnötsmarinerad kyckling 😊
köpte även med mig en kanelbulle och åt lite yollibox glass med smak av vanilj med varma bär och banan 😀 super gott, men det känns i magen haha! 
 
Dagens mat och tränings intag:
 
Frukost: havregrynsgröt med whey protein och bär
 
Lunch: kycklingsallad och en apelsin. Kaffe
 
Mellis 1: preworkout: 3 riskakor med chiafrön, lite russin
 
Träning: 1.30 h ben&rumpa
 
Mellanmål 2: 250 g kvarg med en värmd questbar smak peanutbutter/chocolate. Toppat med chiafrön och linfrön.
 
Kvällsmål: sallad från salladsbaren
 
Unnarmål: en kanelbulle, pepsi max och yollibox glass med wf chokladsås och värmda bär med banan :-) 
 
 

bendag

 /  0  Kommentarer
Försöker få in 3 dagar iveckan där jag kör ben med fokus baksida! Har börjat lagt in benböj/marklyft, stora basövningar där resultatet kommer snabbast :-) det tar en enormt lång tid att bygga muskler, jag har svårt att bygga muskler framförallt på benen, det krävs en sån bra balans mellan träning & kost för att få ett bra resultat, därmed spelar sömn, psykisk & fysisk hälsa in också. 
 
Idag är det söndag = standard bendag för mig haha! känner sjukt seg idag & har ingen bra motivation känner jag, har nyligen ätit lunch & slutade jobbet redan vid 11. Ligger i sängen nu & försöker samla kraft haha :-)
 
ska dra iväg till gymmet vid 2 tiden tänkte jag, skönt att ha det gjort tidigt, då har jag med tid över till annat.
 
Ikväll tänkte jag köpa hem något gott! Men veeeet inte vad jag är sugen på, har ju lördagar där jag får äta iprincip vad jag vill, men är inte sugen på godis eller nått längre. jag mår så sjukt illa & får magont så det är inte värt det, funderar på om jag ska köpa en stor kanelbulle & lite popcorn att snaska på ikväll framför en bra film :-D haha, annars då? Har ni nå bra tips till mig för lite söndagsgott? 
 
 
Några standard övningar för mig. Älskar att köra lätta vikter på höftlyft & kickbacks i cable. Donkeykicks brukar jag avsluta med för att pumpa ur det sista & liksom känna hur hela muskeln bränner.
 
Höftlyft brukar jag köra på en yogaboll med 20 kg viktplatta på magen. gör övningen sakta och stanna i högsta läget & krama ihop skinkorna. Men nu har jag även gått över till stång & kör mellan 50-60 kg på den. Bra att variera lite :-)
 
Benpress är också en bra övning, dock inget jag kör då jag känner av knät för mycket. Den benpressen på må bättre är inte så bra, tycker mer om den som är på bilden när vikterna är "ovanför". en bra övning som man kan maxa vikten i och köra tungt, rekommenderas :-) 
 
För er som har svårt med benträning så rekommenderar jag att börja med basövningar och träna dom mycket. Med basövningar menar jag: marklyft, knäböj & benpress bland annat. Det är övningar där man utvecklas bra i och kan lassa på mycket vikt när man fått in tekniken :-) 
 
 
 

bra bloggar!

 /  0  Kommentarer
Bästa inspirationen får jag genom att läsa bloggar, massa nya tips!
Mina favoriter är:
 
fitnessdreams.se
jelly.devote.se
fitnessmom.se
fitspooration.se
squats.shapemeup
 
Trevlig läsning 😆😀