no money on my mind

 /  0  Kommentarer
Godmorgon! 
Fyfan, är svintrött...blev ett kvällspass på gymmet med johan igår, hade fokus på triceps/biceps. Blöööö känner mig lite halvt förlamad idag! Nu ska jag försöka vakna till liv och ut och springa lite, jobbar mitt första nattpass idag, spännande! Så ska bara ta det lungt och vila alt. Försöka sova på eftermiddagen så jag kan hålla mig vaken! Får väl göra massa squats och armhävningar inatt för att hålla lite fokus haha ;) 
 
Var till borlänge igår med jennifer! Köpte linser och nya glasögon. ........sved i plånboken! Men det är inte lätt att bli äldre och blindare ;) tänker på min framtid haha. Sen blev det lite annat smått och plock, bla annat två nya frisörsaxar, så nu kan jag fortsätta klippa!
 
Puss & kram! 
 
 
blev en ny kepa, skönt när man har flottiga hår dagar eller när man är lat och inte orkar fixa håret!

men drömmen i oss lever och hoppet finns alltid kvar

 /  0  Kommentarer
Godmorgon! 
Är helt dödstrött bokstavligen...ansiktet är som en svullen bulldog och ögonen som två tepåsar, snyggt! Vaknar alltid såhär snygg varje morgon.....
 
Igår kväll blev det sent nattgym, när jag väl är på gymmet brukar min policy vara att kö slut på mig, därför tycker jag det är skönt att vara där sent så man bara kan dra hem och däcka i sängen! 
Uppvärmning: 15 min crosstrainer
10x4 benspark
10×4 sidospark (blev skit fail)
10×4 lunges 20 kg dvs utfallssteg
15×4 höftböjaren 15 kg
Avslutning 5 km löpning
Kan erkänna att mina muskler var så slut, så blandade pw med löpning för dom krampade så jäkligt. 
 
Nu ska jag upp och göra ordning mig för en tripp till Borlänge med Jennifer! 
 
 

cleaning my room

 /  0  Kommentarer
 
Alltså fyfan, har klivit in en stor fet taggjävel i foten som jag inte får ut. Mamma har suttit och grävt med en pincett så nu går jag runt med ett bandage....jag som tänkte springa haha :( 
Har iaf städat mitt rum, gör det cirka fyra gånger per år. Haha....alltså är världens stökfia, lovar er! Och nu har jag insett hur mycket kläder jag har, en hel garderob + en byrålåda med kläder + två stora klädställningar. Och jag tycker fan att jag rensar ut hela tiden, men det är väl in med det nya och ut med det gamla ;) 
Ska försöka ta ett gympass idag trots fotjäveln! Men först stallet och fixa polle
 
 
 

tävling

 /  0  Kommentarer
Idag har jag debuterat första dressyrtävlingen med bolero, kan säga att jag iaf är nöjd! :) 
Blev en fjärde placering inviduellt & vinst med laget i första omgången :) red på 66, 90% , är helt okej men allt kan bli bättre och med mer träning så kommer vi förhoppningsvis hinna starta någon medelsvår klass innan tävlingasäsongen är slut! 
 
Så jävla härligt väder idag, riktig sommarvärme! Kändes som jag dock skulle tuppa av där i värmen, att rida en häst som bollan tar på krafterna kan jag säga! Ingen häst man bara kan glida runt på som bara går där, är glad att mina hästar jag haft verkligen varit svåra. Man lär sig så mycket på det! Hursomhelst så är det bara att tagga om på nytt och sikta på nästa tävling
 
Adios amigos! ★
 
 
 

ohlala

 /  0  Kommentarer
Prövade zucchini för första gången idag, and sure i liked it ;)
 
 
förhoppningsvis är ni mänskliga med ögon som kan se vad det är på bilden så jag slipper berätta
hhehe

sen frulle

 /  0  Kommentarer
Mmmmm frukost, smakar så mycket bättre när man har tagit en promenad innan ♡
Slog ihop lite detox vatten a la citron. Kokade upp havregryn med lite olika fröer i, toppat med frysta blåbär och hallon, on top of that lite kanel för att få sötma (haha ja kanel är sött faktiskt) 
 
 

hey hoo lets go ♡

 /  0  Kommentarer
God morgon eller vad man ska säga ;)
Sitter just nu & dricker kaffe och ett stort glas vatten, det är fint väder och jag ska ta en morgon power walk och förhoppningsvis kan man gå i sportbh så man får lite färg! :D 
Fett taggad på denna dag, vet inte varför men kanske för att jag känner the love is in the air & att det är freeeeeeeeeedag! Ikväll blir det gym ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
 
Puss och ha en lovely dag! 
 
 
 
 
 

when you see the results

 /  2  Kommentarer
Its become an addiction
 
Blev en joggingrunda på 8 km med lite inslag med pw, kan säga att det var sjukt påfrestande för lungorna när jag sprang fort i kylan redan från start, så var tvungen att trappa ner och ta det lungt. kändes som lungan skulle kollapsa! #jaidagvarjagklen
Men var ut och rörde på mig iaf ;) sen körde jag lite magövningar inomhus och avslutade passet med 4x1min planka, orkar inte skriva resten av övningarna! Nu ska jag duscha och sova, är sjukt trött. Jobbat från 07.30 till 19 sen blev det lite mat och träning. Imorgon blir det nog ett lungt gympass :) 
Puss och godnatt
 
 
om folk stör sig på att jag lägger upp bilder i sport bh så kan ni sluta läsa min blogg :) ska börja skriva mer om min träning och då kommer det att läggas upp fler bilder, ni har isåfall en skev syn om ni stör er på hud. Tack!

kvällspass

 /  0  Kommentarer
Godkväll bloggen!
Ligger helt död i sängen och det ska bliii så skönt att sova, jobbar långpass imorgon så behöver all sömn jag kan få (: 
Idag har varit en bra & härlig dag, va med Jennifer på morgonen så åkte vi till Nathalie och var där fram tills ett typ :) sen har jag umgåtts med min käraste och vi har även varit till gymmet, jag köttade på ett bra benpass idag! Ökade på vikterna lite, tog 130 kg på benpress. Så nu är målet nära ;) tror vi ökar målet till 200 kg istället! (Börjar bli kaxig) 
Körde 10x4 benspark 15 kg vardera ben 
Benpress axelbrett 100 kg 10x4
Benpress ben ihop 100 kg 10x4
Benpress tå utanför 10×4 100 kg
8×4 vanliga benpress 130 kg
Knäböj stång 30 kg 10x4
Knäböj stång 50 kg 10x4 med några fail ;) 
Tror det var allt, kan säga att mina ben är som bly!
 
Puss & godnatt
 
 

beastmode

 /  0  Kommentarer
Fyfan är verkligen helt slut, kroppen är genomkörd till max (känns det som) även fast jag inte orkade så drog jag till gymmet motvilligt efter att ha skjutit upp det fram till kl nio på kvällen haha ; ( när jag kom dit kände jag mig as seg och som en degklump typ...men det släppte efter jag värmt upp! Brukar springa på bandet för att få upp en bra puls, idag blev det uppvärmning 1, 5 km på bandet, sedan körde jag  rygg. Och fyfan jag säger då det, egen kroppsvikts övningar är sjukt underskattat! 
 
Började med 4×10 armhävningar på tå och 4×10 höga rygglyft, sen y-t-i 4×10 (du gör som ett rygglyft men istället för att gå ner håller du kvar överkroppen och formar armarna först som ett y, sen t och avslutningsvis i. Repetera. 
Sen körde jag i pull ups maskinen, hantelbox, och några andra övningar som tyvärr jag inte har nått bra namn på! Aja blev trött i musklisarna iaf.
Sen avslutade jag passet med ca 5,3 km löpning på bandet :) 
 
Vad har vi lärt oss av detta? Bättre att gå till gymmet och köra ett jävligt bra pass eller skitpass, huvudsakligen du är där och gör någonting istället för att ligga på soffan, det ger resultat i det långa loppet, alla sätt är bra förutom dom dåliga! 
 
Nu kommer jag sova gott :)
Puss & Godnatt
 
 

stop

 /  0  Kommentarer
Godmorgon!
Imorse när jag vaknade så stråååålade solen ♡ och nu är påsken över så nu är det back to basic
igen. Har känt mig sjukt uppsvälld och bara ätit allt som funnits framme, och nu känner jag mig helt slutkörd av all matätning.  jag mår illa och man känner hur dåligt min kropp mår av all överkonsumerad mat med fel fett, överdrivet socker osv. 
 
Men nu är det nya tag, idag går jag på 5:2. Har någon hört talas om den? Inte för att banta utan mer för att rensa kroppen. Dricka mycket vatten och äta nyttig lågkalori mat. Detoxa. Hur som helst så vet jag inte hur länge jag ska köra, men är inte så noga med kalorierna. Ska försöka ligga under 1000 kcal dom dagarna, eftersom jag tränar mycket så måste kroppen ha energi i magen för att kunna få energi, om du inte har ätit så tar den energi från musklerna istället, och det vill man ju ikke!
Sååå önska mig lycka till :D
Startar dagen med mycket vatten, en tallrik gröt.
Ca 1 dl havregryn, skivat äpple toppat med kanel. Ska köpa hem mandelmjölk istället för lättmjölk . Kcal = ca 163 kcal 
 
 

morning

 /  0  Kommentarer
Oboy vilket härligt väder! 
Nu ska jag bara dricka upp morgon kaffet sen dra till stallet och rida bollan, trimma lite inför helgen! Om man har tur kanske det går att rida i sportbh ☆☆
Ikväll blir det gym, fokus på överkropp. Är arg för att jag inte har nå mycket träningsvärk i benen, vilket betyder att jag måste köra 100% hårdare bästa pass haha :( 
Har lust att ut och springa, men känns så trökigt att göra det, om man vill få resultat så måste kroppen chockeras! Istället för att stappla på i ditt vanliga tempo kring fem km rundan kan fu istället köra intervaller, eller köra 20 minuters intensiv träning med egen kroppsvikt.
Exempelvis:
15 burpees
15 armhävningar
20 knäböj
50 step ups på ex en pall du har i trädgården
20 sit ups
Vila 30 sek och upprepa detta 5 gånger.
Alltså sånna här övningar är det bästa för att få igång flåset och få svetten att rinna! Efter du gjort klart detta kommer din vanliga 5 km vända kännas lekande lätt! 
 
 
 
 

påskhelg

 /  1  Kommentarer
Efter den här påsken är jag död. Snacka om matfrossa till 100 % , tar jag fram en nål nu och trycker i min mage så sprängs den! 
Har umgåtts med frida nu på kvällen, haha lika roligt som alltid! Just nu vill jag bara lägga mig och dö i sängen & jag BOKATSAVLIGT hatar när man är trött och måste borsta gaddarna och tvätta bort smink, uteliggare måste fan ha det bra alltså! #ilandsproblemeller? #sofiaproblem
 
Nää usch, måste sluta med att vara så bekväm igen, för någon månad sen skulle jag kunna döda för att sova i min egen säng. så ibland måste man stanna upp och tänka på hur jävla bra man egentligen har det! 
Har borstat tänderna i 10 min nu, är det ens bra? Borstar tänderna ca 10-15 minuter varje kväll :O #hejtilllöständeritjugoårsålder #jagmåsteslutagörahashtags 
 
Nu ska jag faktiskt dra på mig nattmössan och sova, är ju en ny dag imorgon (eller idag) också! Hoppas på lika underbart väder, får se hur bra johan mår imorgon då! Stackars pojk som har tränat ben idag....när killar har ont får man verkligen höra det 100 gånger, tur vi tjejer aldrig klagar ;) 
Har dom aldrig fattat att det är #nopainnogain? 
#detskagöraont #hahahejagärdryg
 
Puss & godnatt
 
Tog en eller två #selfies idag efter påskmaten
 
 
 
va tvungen att ta en på min snygga kåmpiz å
 
 

solen ☆★

 /  1  Kommentarer
God eftermiddag folket! 
Sitter ute på ballen och får i mig lite d-vitamin utav härliga solen! Hur underbart glad blir man inte av lite sol? MER SOL ÅT FOLKET ♡ 
Annars då? Har vart till kupolen på förmiddagen med min käraste och shoppat lite, blev inte så mycket shopping för mig dock, idag var det johan som var tjejen och jag var killen som otåligt satt utanför provhytten och vänta ;) ska väl snart byta om till gymkläder och köra ett riktigt bra röv och ben pass på gymmet medan andra kan dra i sig massa gift i kroppen denna afton! ;) närå men jag orkar fan inte gå ut..
 
Förresten, fatta vad solen är farlig. Jag är ingen solare direkt, är mer en skuggmänniska ;) tycker att det är fett ovärt att ligga och pressa i flera timmar för att få en veckas färg. Tror jag kommr tacka mig själv om 20 år! Använder istället bus jag, världens bästa från vita liberata! Sen kan man alltid fuska med solpuder ;) haha meeen guuu jag låter som.värsta bitterf*****...klart jag också solar ;) men det gäller att vara försiktig, use protecion! 
 
Puss
 
 
 
the look you have when you are the one waiting for your boyfriend 2 b done. 

glad påsk!

 /  0  Kommentarer
Meeen hallå glad påsk!! Glömde helt bort att säga det förut ;) ligger som en zombie i sängen och är helt förstoppad. Har fan gluffsat och ätit konstant idag..inte har jag tränat heller! Har dessutom lite beslutsångest ifall om jag ska gå ut imorgon eller inte?! Är ju mkt folk som ska ut meeen jag vet inte om jag orkar haha :( aja det är ju inga stora problem, hä lösä sä alltid! 
 
10 saker ni inte visste om mig 
 
* jag tycker inte om att vara i centrum
 
* jag har ett starkt psyke
 
* jag tror på övernaturliga saker
 
* jag tittar mig i spegeln några hundra gånger per dag
 
* jag är väldigt seg, har svårt att komma igång med saker och ting
 
* jag har alltid skitigt runt omkring mig
 
* jag är inte så feminim av mig haha
 
*den enda gången jag fixar mig riktigt är när jag ska gå ut och festa, vilket är typ aldrig
 
*jag tycker alkohol är svinäckligt
 
*jag är jävligt rolig (tycker jag) haha
 
 
 
 
 
 

man blir ju ruinerad

 /  0  Kommentarer
farligt att shoppa via internet, ett litet klick så däääääär försvann massor av pengar!
livsfarligt.......
mina exuviance produkter är ju slut, så beställde hem nya, två ansiktskrämer och en rengöring
för 1100 :- inte illa pinkat, får fan hoppas att det är bra grejjer! 
blev inget elmia idag, jag och johan fick för oss att åka till mcdonalds igår natt vid ett och äta haha....
där försvann mitt nyttiga liv, och fyfan vad dåligt jag mådde efter, ville typ spy upp allt efter! 
några tuggor var goda, sen är det ju som vanligt att man måste tvinga sig i det sista bara "för att" ;)
 
ikväll blir det nog bio, känner mig sjukt rastlös och allmänt äcklig, en såndär riktigt skabbdag...
skitigt och flottigt hår, skitiga kläder och känner mig allmänt fet och äcklig helt enkelt haha...
I think we all have those days...
 
tjaa annars då? vill träna, men dethär jävla pissvädret gör mig sjukt omotiverad att ens röra på
mig...så ja
 
puss
 
 

tja tja bloggen

 /  0  Kommentarer
sista introduktionspasset är nu avklarat, och jag kan säga att jag trivs hur
bra som helst, jobb ska vara roligt att gå till! :D hursomhelst så tror jag att
jag kommer stormtrivas! är helt proppmätt, självklart hade dom ett stort
påskägg på jobbet som jag (såklart) inte kan hålla mina fingrar ifrån ;) 
en gång godisråtta alltid en godisråtta, tyvärr,.....
 
imorgon blir det gym hehe, sen ska jag träna dressyr på bollan! bara att
öva inför månadens kommande dressyrtävling, det närmar sig like A THUNDER.
meeeen vafaaan det är ju liksom påsk snart???!!?!??!??!?!??! får se om jag
ska gå ut hehe, orkar fasen inte dricka, ska nog på elmia på fredag med johan
och fler. haha det är tydligen en stor bilmässa.........förstår dock inte hur kul det
kan vara att titta på massa bilar, roligare att köra dom! somsagt, när jag är 30 så
kommer jag äga en lamborghini eller någon annan sportbil, det har jag lovat mig själv!
 
nejmensåatte.....annars då? hoppas på fint väder, ledig i helgen så ska bara glassa
runt och steka som en riktig stureplanare.
 
och förresten när jag ändå är i farten, USCH på er människor som skaffar facebookkonton
åt era barn. HUR FAN KAN MAN SKAFFA FACEBOOK ÅT EN ETTÅRIG UNGE ELLER
vilka åldrar dom nu har, det är ju fan pinsamt så man skäms. 
 
sofia 16 år, eller 17.
skaplig hårväxt man hade då, och hur fan tänkte man med ögonbrynen? små
streck bara haha :( aja, man tyckte det väl var snyggt då!
 
 
 
 

deklarera

 /  0  Kommentarer
Böö är det någon som vet hur man deklarerar?
Är grymt glad att jag får tillbaka så mycket på skatten, så nu kommer dessa pengar gå rakt in på mitt sparkonto för min nästa stora utmaning här i livet! :D 
Jag som har gått ekonomi måste väl veta lite, men nejnej ;) 
Sitter vid köksbordet och känner mig lite groggy. Kom nyss tillbaka från en promenad med mammisen, gick runt bya och det är väl cirkus 8 km! :)

att dra sig i sängen

 /  0  Kommentarer
Att dra sig i sängen måste väl vara det allra bästa! Har fortfarande sån sjuk träningsvärk i vaderna trots det var flera dagar sedan jag gymmade ben, skapligt sönderslitna muskler? tror jag det blev av tåhävningar i smithmaskin.
 
Igår blev det inget gym utan konditionsträning istället! Gick helt okej, sprang ca 8 km och tröck på hyffsat bra på hemvägen. Var så dum & sprang på kvällen när det var kallt hehe....
 
Idag blir det kvällsjobb, sista dagen på introduktion! Blir nog bra det här, dock väldigt långa pass samt nattpass, men natt vill jag ju jobba så! (Y) 
 
Annars då? Tror jag tränar lite egen kroppsvikts övningar hemma idag, beroende på vädret för att variera träningen lite och inte bara köra med vikter. Men viii höres senare 
 
Ciaoooo! 
 
 
åh fyfan detta är en knepig situation...

you have to understand

 /  0  Kommentarer
Förstår mig inte på folk som ska hålla på att räkna en massa kalorier, att äta lite kalorier och inte ge kroppen den energi som den behöver är nästintill svällt. klart man ska hålla koll på vad man äter, men en nyttig & hälsosam smoothie gör bättre för kroppen än en coca cola zero med 0 kalorier, det tar bara energi från dig istället för att ge. Det är stor skillnad på kalorier & kalorier, man ska inte stirra sig blind på dom, för det är inte kalorierna som är farliga, det är snarare fetthalten och hur stor mängd socker och tillsatta onaturliga färgämnen det innehåller. 
Sååå va inte rädd för dom i nyttig mat.
 
 
 
 

godmorgon!

 /  0  Kommentarer
Sitter på nya jobbet och dricker kaffe! Idag blir det en fin dag ☆ 
Boooooyaaah jobbar till tre, sen blir det nog lite gym efter jobbet! Hur mår ni då? 
Inom någon dag kommer det upp en härlig/somrig design på Bloggen! 
Snart är det lunch så då blir det halloumi sallad som jag slog ihop lite snabbt. 
Jaja hoppas ni har en härlii dag 
 
 

godmorgon

 /  0  Kommentarer
Guten morgen! Solen skiner = en mycket gladare & piggare sofia! ☆☆☆ förresten, hatar samsung eftersom alla andra med iphones kan göra massa roliga smajlisar meden jag bara kan göra ♡♥▲▼▶◀☆★♣♧:-D haha YEY! ;) 
 
Sitter med en stor kopp kaffe och läser lite ur en ny bok som jag köpte häromdagen, 5-2 kokboken heter den! Massa tips och bra recept på lågkalori mat. Dock ganska avancerade recept för moi med tanke på att jag inte är Sveriges mästerkock direkt. MEN jag kan säga att jag är glad att jag ändrat om min kost, för nu kan jag inte ens äta makaroner och kötbullar längre. Det ända jag ser framför mig är platt, tråkig mat! Nu måste jag ha grööööööönt, hä ska  vara färg! Mår illa när jag ser flottmat, eller FOLK som äter flottmat haha! Typ på jobbet när någon värmer en gorbys panpizza så vill jag bara spy och säga; hur kan du äta dendär? Vet du vad dålig energi den där saken bidrar med, och på att inte tala om vad den innehåller! Haha whats happened tooo me?!?!?!?!?!??!?!?! Fast klart jag också äter flott (ibland hehe) men det är ju som vanligt, det går inte bra när andra gör det men när man gör det själv är det okej! ;)
 
Ska bara dricka upp kaffet och ta mig ut på en liten promenad med hundarna, sen blir det frukost och hjälpa pappa lite på jobbet! 
 
Ciaaaao @mig0zzzz
 
 

gladiatorerna

 /  1  Kommentarer
Hejhopptjaarå
Ligger i soffan och fiser haha, mamma och pappa är as sura, så nu har mamma gått och lagt sig och pappa har flyttat längre bort. Johan ligger bara och skrattar & tar skiten (like always;)  
Haha! Vadfaan vet inte vad jag har ätit:(
 
Har tittat lite på gladiatorerna, mamms å papps tycker att jag ska söka som utmanare, ren finsk vilja! ☆☆ haha, får se då! Kul att ha som mål i träningen. Idag döda jag röv & ben på gymmet, körde olika set i benpressen på 100 kg, målet till juni är 160! Tror ni jag klarar? Sen håller jag på att lära mig rena pull ups, grymt svårt när man inte har tekniken. Tränar upp lite småmuskler i en "pullups maskin" där den tar dom muskler man använder i en pull up. 
 
Annars då? Imorgon blir det jobb 7-2 sen vidare mot två stall, rida jonnas unghäst -> vidare till min callemann ♡ 
 
Puss
 
#menspännnndå #gammalbildmenvadå

latmask no1

 /  0  Kommentarer
Nu ska jag iväg å träna!
Förstår inte hur man kan träna med utsläppt hår?! Skulle dö haha
 
 
 

man vet vad man har men ej vad man får

 /  0  Kommentarer
Hej natten.
Är så jävla rastlös och livet känns sådär värdelöst jätte tråkigt helt plötsligt. Man går liksom bara runt och hoppas att saker ska hända,  utan att man tar tag i det själv. Japp precis sån är jag, tyvärr haha :(
We all have our ups and downs, och förresten jag måste verkligen träna! Har legat på latsidan och inte tränat idag, blöööööö. 
 
Ligger på golvet och skriver, tänker fan sova här inatt, just like a dog. Tror jag alltid har haft en hund inom mig. För när jag var sju år så hade min mattelärare ett samtal med min mamma om att jag skulle hoppa ner en klass för jag va så sen i utvecklingen haha, för när alla andra barnen räknade matte så satt jag istället under bänken och skällde och gnällde som en liten hund, var väl en jäkla tur att mamma stod på sig och sa att man faktiskt skulle låta barn få vara barn, så ja...jag fick stanna kvar i min årskull. ;)
 
sen så skulle jag alltid springa till en statyhund som min moster hade i sin hall varje gång vi var på besök där. kunde sitta i en timme bredvid staty hunden och bara försöka likna den haha...
+ att jag brukade sova i vår hunds korg för cirka 6 år sen, och ja....då var jag 14 år! Låg till och med i den när det kom gäster.
 
Sen så brukar min storebrors kompisar kalla mig för damp sofia, för jag gick tydligen till anfall varje gång dom kom hit och skulle va med min bror. Brukade bita dom och klänga fast i deras ben så att jag släpades med när dom gick. Nämde jag att jag var kär i alla hans kompisar? Haha jag var (och är fortfarande lite) dampig av mig. Minst sagt så har jag alltid haft vild fantasi, och är hyffsat kreativ! Men det tackar jag och bugar för, embrace your wierdness! 
 
Ciao / damp sofia
 
 
jag tror att det var ungefär såhär jag försökte göra med chrilles kompisar, tur dom inte fick samma olyckliga slut som min barbiedocka.
 
 
och japp...här ser ni hunden i mig. En lady och luffsen tröja samt ett passande kycklingben i käften. 

friday

 /  0  Kommentarer
Idag är det fredag, vilket innebär fredagsmyyyyys! Ska köpa lösgodis hehe, sett fram emot det hela veckan! 
Ska upp till stallet, gymma osv idag. Kommer igång så sent på dagarna, var jätte längesen jag jobbade nu, men jobbar iaf från söndag -onsdag!  :) 
 
 
 

natti natti

 /  0  Kommentarer
Åh med det säger jag godnatt! 
Dagen har vart väldigt seg, dressyrträningen gick helt ok, börjar bli lite små nervös inför tävlingen! Även fast det är en liten tävling så spelar fortfarande nerverna sitt spratt ;) 
Och förresten, jag har blivit mamma i tjugoårsåldern. Min son heter johan och är 23 år!  Alltså jag blir galen, får tjata och gnata om allting! Han borstar aldrig tänderna för han jämt somnar, och jag får påminna han hundra gånger att ta av sig kläderna (usch va hemskt det där lät) för annars sover han med dom på....det sista jag gjorde nu va; mennnnnn gå upp nu och somna inte om för du måste borsta tänderna. 
Jahapp....tror ni inte han ligger däckad med kläderna på nudå? Det är inte lätt alltså...
 
IMORGON FÅR NI SE EN ÖVERRASKNING!!!!! :D 
 
 

spring

 /  0  Kommentarer
Åh spring spring spring! 
Det där ordet är väl för underbart! Kan ju menas med "vår" och vårt fantastiska egna svenska ord "spring".
 Haha..många blandar ju både svenska och engelska ord när dom pratar, typ som min kära mamma.
Häromdagen sa hon: åh vad härligt med spring!!
Jag ba: va?! Du menar väl springa?
Hon ba: nej spring.
Jag: vadå spring? Det heter ju springa
Hon: nej jag menar vår.
Och där föll bitarna på plats i min ganska så outvecklade tjugoåriga hjärna så tog det ungefär tio minuter att första att min kära mor såklart menade den svenska våren.
 
Så om ni träffar någon som säger alternativ skriker: SPRING!!!! Så missta er inte, antagligen så menar personen vår. (Om det inte mot förmodan står en snubbe tio meter bort med ett automatvapen och personen faktiskt på helt fullaste allvar menar SPRING!!! Som är springa) 
Haha alltså det här sätter käppar i hjulet på mig, så snälla blanda inte engelska och svenska ord, det gör en fullkomligt förvirrad!!!
 
Hur som helst så fick jag nått fnatt och började byta om till härliga vårkläder, satt på mig lite mörk läppstift som jag har blitt helt beroende av. Det bästa är när man inte orkar sminka sig är att ta på färgat läppstift och måla ögonbrynen lite så VIPS!! Klart, sen på med brillorna för att se extra cool ut hehe..
 
Men nu lär jag byta om (igen). Ska till stallet och träna lite dressyr.
 
 
 
 
cool\tjej-93

ive got the magic in me

 /  0  Kommentarer
hej! Fyfan säger jag bae.....min förkylning går bara fram och tillbaka! Vet inte hur jag ska göra?Som en jäkla berg och dalbana. 
Hur somhelst, försöker äta upp gröten. Men av någon konstig anledning så har jag inte ens matlust......blir väl en stor kaffe istället! 
ÅÅÅÅÅH justja gott folk, gjorde världens godaste superduperbästasmoothiejagnågonsingjorttyp
And you will need:
*en banan
*a lot of blåbär
*a lot of hallon
*kokosflingor
*mjölk
*ett kök
*en bunke
*en mixer
*ett fungerande eluttag
*två händer
*ögon som du kan se med
*smaklökar så du kan smaka denna underbara skapelse. 
 
Oooobs komihåg att bären måååååste vara frysta, annars får ni ingen bra tjocklek! Ha i massa is annars!
 
 

magic

 /  0  Kommentarer
Tjolahoppsans! Hann även med en liten shoppingrunda efter intervjun, och härmed har jag köpt min allra första klocka gott folk! 
Blev lite nya underkläder (med tanke på att hunden typ käkat upp alla mina) och en tischa och ett par byxor! 
Nästa vecka börjar jag provjobba på nya jobbet :D kompis det går bra nu, om allt går som planerat så kommer jag nog helt klart älska år 2014 & förhoppningsvis kommer det bli det bästa året i hela mitt liv!
 
 
 
 

beCause im HAPPY

 /  1  Kommentarer
åh idag har jag skrivit på anställningsbevis, börjar med introt redan nästa vecka!
känns sjukt bra, och ska verkligen bli jätte kul!
ligger och firar med herr general just nu, imorgon blir det en annan interljuv
hashtag #allavillhamig #tatlungttaenkölappbae
 
 

jävla regn

 /  0  Kommentarer
Åh den här dagen började ikke bra, skulle iväg på arbetsinterjuv i Borlänge, sen när jag var i säter så ringde chefen och sa att han var sjuk, så ja..hä va bara å vända skutan och åka hemåt! 
 
Så nu sitter jag och tittar på the kardashians, har krigat för att få gång en brasjävel haha :(
Diskmaskinen funkar inte & jag har ett fett diskberg som måste diskas...haha åh vad problem jag har! Sen blir det väl stallet, träna och städa rummet, imorgon ska jag på en annan arbetsintervju,  allt kommer på en gång! 
men bara se allt positivt :D 
 
Skulle behöva lite sol, och sömn. Känner mig som en vandrande zombie. Man blir såååå jävla pigg av solen! 
 
Bästa med solen är väl att håret blir lite ljusare och fräschare #nofilterneeded xd

cheers

 /  0  Kommentarer
Gårdagen var lyckad, jag var full och nu är jag bakis.
 
 

oboy

 /  0  Kommentarer
Vilket härligt väder! 
Har sovit i vikmanshyttan inatt, och elementet funka inte så det var typ nollgradigt...ungefär samma känsla som att ligga i en nödbivack och huttra ;) haha så idag har jag ont i halsen,  vilken
Misär jag lever i va?
 
Igår kväll vid elva tiden drog jag till gymmet och försökte mörda rumpa, gick väl sisådär. Men huvudsaken jag gjorde ett pass.
 
Nu ska jag tvätta och städa rummet, eller om jag tar en promenad först? Fast nu blev det ändrade planer, ska rida syrrans häst i ridhuset och sen iväg och rida min ponnyplutt! 
 
Puss 
 
 
 
 
 
 

morgonstund

 /  0  Kommentarer
Sitter i soffan och tittar på lite TV! tänkte dra ut på en långpromenad innan lunch, rensa tankarna och bara röra på mig lite. 
Älskar april månad, etg steg närmare sommaren och sen är det ju påsk = påskgodis vilket jag självklart har älskat i hela mitt liv. + att det är massa roligt att se fram emot, and i just love it!! 
 
Förresten, har ju börjat äta mycket nyttigare nu och på mer bestämda tider. Och jag känner mig as pigg! Har minskat ner på kolhydrater,  men självklart äter jag det fortfarande. Försöker se det som att äta nyttigt och hälsosamt 80 % och unna mig 20 %. Det viktigaste är att börja i småsteg, det kommer aldrig hålla om du helt plötsligt hoppar på 5:2 direkt, du kommer tröttna
och sluta efter någon vecka. Tänk på att det blir din livsstil så gör det till något som passar dig så det blir hållbart samt att du självklart mår bra av det, för annars är det ingen vits? Somsagt börja i små steg, tex som att börja avvänja smöret på smörgåsen och bara ha pålägg, byta ut den mot keso, bara dricka vatten, minska på riset och byta ut det mot fullkorn eller rotfrukter. Gör allt som avvänjer mot dina gamla vanor, bryt mönstret med små steg, då blir allt lättare. Låt det ta sin tid, kom ihåg:
-rom byggdes inte på en dag, och det kommer heller inte din drömkropp! ;)
 
 
 
why sooo serious?

hello

 /  0  Kommentarer
Hej alla glada och ikke glada!
Ligger död i soffan efter kvällsgym, eller gym och gym. Sprang intervaller 5 km och gjorde lite små övningar med egen kroppsvikt! vill inte köra
På så hårt och ha träningsvärk när jag ska rida dressyr imon ;) hehe
 
Annars då? Har städat lite och strosat runt lite i min egna takt som man brukar när man är ledig ;) längtar tills jag får lägga mig, känslan när man lägger sig i en nybäddad och ren säng ♡
 
Idag körde jag 0, 5 km 100 % 0, 5 km 60% och sen varva mellan dom!