hahaha

 /  1  Kommentarer
 

bästa frukosten 💜

 /  0  Kommentarer
 

best of the day

 /  0  Kommentarer
Godag sunshines! Vilket jäkla väder, och självklart jobbar man en dag som denna..har dock slutat nu & avnjutit den bästa "afterworkmeal" ever. Tyvärr så har det vart långhelg och jag känner bara att jag vill rensa bort all onyttig mat som vart i min mage haha, så nu är det back to att försöka vara lite nyttig igen. 
 
Har blandat en smoothie på banan, lätt mjölk, lätt turkisk yoghurt, hallon & blåbär. Till det citronvatten och självklart finns mina riskakor med jordnötssmör och banan på i ett hörn! Nu är jag proppmätt och ser fram emot kvällens träningspass :-) har dock inte lagt upp något träningsprogram för denna vecka, har haft sjuk träningsvärk i benen och rumpen efter passet jag hade för någon dag sedan. Gjorde lite nya övningar & fy i heövete vad ont jag har haft, knappt kunnat sätta mig haha :-) 
 
Pyss
 
 

frukost

 /  0  Kommentarer
Åh frulle 💜
Blev grönt te & surdegsknäcke med mini keso toppat med cayennepeppar och tomater samt två kokta ägg.
Sen mini turkisk yoghurt med musli och färska jordgubbar! Nomnomnom
Toppat på det blev det lite disneyfilm på plattan, perfekt när det är detta trökväder! 
 
 

mycket gjort

 /  0  Kommentarer
Åh älskar dagar när man får mycket gjort! Har jobbat hel dag, gymmat & städat! Blev ett lyckat ryggpass på gymmet :-)💪 fylld av energi, i just cant get enough!
Imorgon är jag ledig, blir en välbehövlig sovmorgon och äta godfrulle i sängen & titta på disneyfilm, hur skönt? ;) man kan aldrig bli för gammal att se disneyfilmer! Köpt mina första svenska jordgubbar också, nu är sommaren här! Nu väntas bara vädret och första doppet i sjön!
 
Nej nu ska jag fortsätta glo film! Puss och godnatt på er alla 😙💤💤💤💫💫