food and workout diary friday

 /  0  Kommentarer
Frukost: havregrynsgröt med blåbär och kanel. Kaffe
 
Träning: rygg / mage fokus pull ups avslutning 4.50 km löpning (skulle egentligen kört intervaller men var helt slut för det) 
 
Lunch: kyckling med sallad 
 
Mellanmål: en questbar & apelsin
 
Mellanmål 2 "kvällsmat": proteinfluff med chiafrön, solrosfrön & ett äpple, detox te
 
Till kvällen när jag slutat jobbet blir det proteinhavrebollar :-D 
 
 
En del av receptet, har dock minskat mängden på kvarg & havregryn & lagt till sukrin som sötning & fitnessgurus protein smak hasselnöt/choklad

fredagsmys

 /  0  Kommentarer
Hej på er!
Blev en 45 minuters promenix, gick förbi hemköp & köpte en stor grillad kyckling. Jag älskar grillad kyckling, jag skulle kunna äta ihjäl mig! Bättre än godis haha..så delade upp den och åt en kycklingtacotallrik. har dock inget bröd och byter ut gräddfilen mot kvarg! blev världens största måltid, så nu ligger jag här med matkoma! Unnade mig även en pepsi max, dricker aldrig läsk, märker direkt hur man blir sugen på mer efter man druckit, men en burk får räcka haha ;-) 
 
Sitter & kikar på sons of anarchy, så jäkla dåliga program på tvn! Ska snart byta om & gå till sängs, ska upp tidigt imorgon och hinna träna innan jobbet :-) 
Pull-ups träning & mage med hiit intervaller i slutet står på schemat :-) 💪
 
Hoppas ni får en mysig helg! 
 
 

friday

 /  0  Kommentarer
Jahapp då var det fredag & vilodag! 
Blir lite taggad att dra till gymmet med tanke på att jah följer sisådär 200 träningskonton på instagram 🙈 haha
 
Men lika bra att vila och ge ett 100 % pass innan jobbet imorgon :-) ska ni träna idag? 
 
Skulle egentligen gjort dom där chokladbollarna idag, men känner att jag inte är sugen alls. Ska ut på en 50-60 min powerwalk iaf, så ska nog svänga förbi ica eller hemköp & unna mig en god sallad & lite frukt 😀👌🍅🍌🍎🍏🍊🍋 högsäsong på apelsiner nu, så tryck i er medans dom är goda 😆 
 
Är supertrött idag, känner för att krypa ner i sängen tidigt med plattan och bli sådär hopplöst förälskad i romantiska filmer 😍😍
 
Dagens intag:
 
Frukost: havegrynsgröt med 1.75 dl havregryn med en halv riven zucchini. Toppat med blåbär och kanel. Gjorde även en proteinshake på fitnessgurus vaniljssmak och hällde över gröten så det blev som en god mjölk :-) annars föredrar jag gröten "torr" haha
 
Mellanmål: ett äpple & kaffe
 
Lunch: lunchlåda med rotfrukter, broccoli och kycklingfile.
 
Mellanmål 2: en apelsin, proteinfluff & en riskaka med detoxte
 
Träning: vilodag ca 50 min powerwalk
 
Middag: - 
 
 
Det här är det bästa jag har smakat: SAFFRANSGRÖT! 
Oatporn 👌👌

nighty detox tea

 /  0  Kommentarer
Godkväll & godnatt vänner!
 
Har precis noppat klart mina ögonbryn(kvinnobarometern stiger) ;)!
Har även jobbat idag, tränat & diskat nu på kvällen. (wohooooi, ni skulle bara sett mitt diskberg, nästan ihöjd med mount everest) 
 
Sitter och smuttar på mitt detox te, har blivit standard nu innan läggdax! Dock det sämsta jag kan göra, vaknade tre gånger inatt av att jag var superkissnödig. Vaknade upp ur en dröm där jag drömde att jag höll på att kissa på mig på en buss brevid zac efron haha, vilken tur jag kunde hålla mä 🙈🙈 vi får väl se hur många gånger jag vaknar inatt. 
 
Imorgon är det jobb igen, eller jag jobbar hela helgen. Sköööönt, då har jag nått att göra 😆 vilodag blir det imorgon, bara någon skön powerwalk efter jobbet! Tränat 6 dagar i rad nu, känner att det är dags för en välbehövlig vilodag även fast några av dom tidigare träningspassen har varit dåliga. 
 
Idag har jag fått mitt proteinpulver från fitnessguru, all kärlek åt smakerna vit choklad samt hasselnöt 💜💜 så imorgon blir det nyttiga chokladbollar till fredagsmys 😉 receptet får ni sen ☺ 
 
nu ska jag läsa lite bloggar, sen sova! Längtar redan till gröten imorgon bitti, bästa starten 😆
 
Puss
 
 
 

todays workout & training schedule

 /  0  Kommentarer
Frukost: 2 dl havregrynsgröt med en halv riven zucchini och några teskedar linfrön, banan och bär med kanel.
 
mellanmål: kaffe
 
Lunch: lunchlåda med kyckling & broccoli, rotfrukter
 
Mellanmål: ett äpple 
 
Mellanmål 2: proteinshake, i portion proteinpulver med kokos/vanlig mjölk & jordgubbar. Toppat med bovete, chiafrön och solrosfrön. En apelsin samt två riskakor.
 
Träning: ben/rumpa 90 min
 
Kvällsmål: proteinpannkakor. Fitnessgurus färdiga mix med två äggvitor som jag la till +  en kvargburk åt jag till. (Haha hann inte lägga upp pannkakorna på tallriken, åt direkt från stekpannan för dom blev så misslyckade) rekommenderas ej att köpa.
 
 

push ups

 /  0  Kommentarer
Kära vänner, armhävningar må vara bland dom tungaste kroppsviktsövningarna som finns efter pull ups/chins.....
 
min svaghet är just kroppsviktsövningar, & varför? Jo för att jag undviker att träna dom. Jag tycker dom är tråkiga och extremt jobbiga. Men under gmun kunde jag knappast undvika dem, jag var tvungen att nöta nöta! Jag kunde knappt göra en riktig på armhävning när jag ryckte in haha...men tur är väl det att övning ger färdighet ;-) 
 
Jag är fortfarande dålig på att träna dom & slarvar en hel del. Dock ska jag börja att träna det mer, framförallt pull ups! Det är en härlig känsla när man klarar den första, men det är en färskvara som gäller att man håller i! Nu är jag tillbaka med gummibandet igen ;-) 
 
Åter till armhävningarna! Jag är extremt dålig på dom, jag har sjukt långa armar (ailienarmar) och har svårt med tekniken, känns som det tar hundra år innan jag kommer ner till backen och tillbaka igen! Men nu ska det bli ändring, 40 armhävningar om dagen! ger det en månad så ska vi se om det blir bättre, är ni med mig?! 😁
 
 
Haha här ser ni vad jag menar! 
 
 
Min teknik är urdåååålig, tappar svanken & hela hållningen! Gör det framför en spegel så det blir rätt, tänk på att ha kroppen rak och blicken framåt, dvs allt annat än det som visas på bilden 😉😂

jag behöver sällskap

 /  0  Kommentarer
japp, det suger att bo ensam. Idag för första gången började jag prata med mig själv. Tog mig någon minut att inse hur allvarlig situationen var när jag sa högt: ska du ta & diska nu sofia? Och svarade till mig själv: nää jag orkar inte nu, det tar vi senare. eller när jag sa; ska sofia ta och byta lakan kanske? : nää det tar vi lite senare. Kändes som jag var min egen mamma som tjatade precis som när man bodde hemma..
 
Haha! Har en granne som är schizofren så det smittar väl av sig lite, han sjunger jämt & pratar & ändrar personligheter hela tiden. 
 
jag önskar jag var lite mer kvinnlig av mig. Jag är så jäkla stökig av mig och lever som en riktig ungkarl. Snusar ligger lite här & var, tuggummi överallt. Idag när jag vaknade efter en powenap hade jag handen innanför byxan precis vid skrevet haha, ni vet sådär som killar brukar ha ibland? 
 
Men nu känner jag mig lite mer kvinnlig, har duschat & rakat benen och sitter med ansiktsmask. Kvinnopoäng till mig! Vi fortsätter på det spåret så kanske det går åt rätt håll så kvinnobarometern stiger 😂
 
 

workout & training schedule

 /  0  Kommentarer
Frukost: 1,5 dl havregryn, blåbär, 1/2 banan, kardemumma & kanel. Kaffe med minimjölk
 
Lunch: lunchlåda med kycklingfile, rotfrukter & broccoli.
 
Mellanmål: proteinfluff: kokosmjölk light, jordgubbar, kvarg och vatten. Toppat med linfrön, chiafrön, bovete med nypon. 
 
Innan träning: kaffe, celcius, och bcaa
 
Träning: hiit intervall 20 min, totalt 35 min på bandet. Följt av magträning. (Sämsta jag kunde göra var att köra mage efter intervall = ingen ork typ haha) 
 
Efterträning: en banan
 
Kvällsmål: tonfisksallad med bladspenat, tonfisk, fetaost, ägg, paprika, tomat, gurka, champingjoner, kvarg, salsa.
 
 
 
 

morning shape

 /  0  Kommentarer
Har precis smällt i mig en stooor skål med havregrynsgröt och två stora koppar kaffe haha! :-) är ledig idag & är jätte rastlös, mycket som ska göras men jag springer istället runt och gör ingenting haha :-( 
 
Hur ser eran dag ut? Idag ska det tränas hiit intervaller & mage! Jäklar vad hiit intervaller är bra alltså, kände hur det gett resultat när jag sprang igår. Sprang Med lätthet! Kul när man ser klara resultat & förbättring :-) 
Dock ska jag dra ner på kondition, har svårt att lägga på muskler på benen. Och det är där jag har lättast att förlora fett, cardio förbränner ju mycket fett och då blir det lite av ett -/+ resultat på benen där jag vill få liiite mer musklisar :-) men ska köra 3-4 gånger i veckan iaf, hiit intervaller ska jag försöka hinna med 2 gånger i veckan!
 
Intervaller är den bästa konditionsformen som bevarar musklerna och ökar förbränningen & håller igång den även när du vilar! 
 
 
 
Haha ja jag har trosor på mig, men ritade på ett par gröna shorts, fina va? 

todays workout & training schedule

 /  0  Kommentarer
Frukost: 1,5 dl havregryn toppat med blåbär,kanel och proteinfluff. Proteinfluffet är gjort på en portion proteinpulver vanilj/päron, kokosmjölk från alpro, vatten och jordgubbar. Kaffe med minimjölk
 
lunch: lunchlåda med kycklingfile, rotfrukter & broccoli.
 
Mellanmål: kvargröra (ca250g) med banan och linfrön, bovete & nypon, chiafrön, kanel & kardemumma. En apelsin & detoxte 
 
Träning: ca 60-70 min fokus axlar/överkropp. Ett dåligt pass som jag inte är nöjd med tyvärr. 
 
mellanmål: proteinfluff (en skopa proteinpulver, jordgubbar, kokosmjölk & vatten) ett äpple
 
Träning: 6.30 km löpning och avslutning ca 3 km powerwalk. Var så rastlös så drog mig ut på en löprunda. 
 
 
 
Kvällsmat: detoxte, club sandwish med en stor matig sallad. Champingjoner, salsa och kvarg. 

club sandwich

 /  0  Kommentarer
Har fått ett nytt matberoende, nämligen en hälsosam club sandwich! Är helt salig, skulle kunna äta ihjäl mig haha :-D 
 
du behöver: en äggvita, en tesked fiberhusk, en tesked bakpulver, en halv deciliter mandelmjölk (eller valfri annan mjölk) 2-3 matskedar kokosmjöl, 2 matskedar bovetemjöl. ha även i vitlökssalt, då smakar det vitlöksbröd hehe 😆
 
Blanda smeten i en bunke och häll i en brödform med bakplåtspapper i, sätt in i ugnen på 175 grader mellan 10-12 min :-) eller tills dom är klara helt enkelt 😆 
 
Ha på valfritt pålägg mellan bröden, jag hade philadelphia lightest, mozarella ost och två kalkonskivor. Slå ihop brödet och in i en toaster! 
 
Klart! Njuuuut och servera med en sallad brevid, jag var så hungrig så hann aldrig lägga på champingjoner, så hela burken slank i magen innan haha! ;-) 
 
 
 

mina tillskott

 /  0  Kommentarer
Då var tisdagen här!
Börjar alltid min morgon med kosttillskott, har svårt att få i mig allt via kosten nu under vintertider då man får mycket gratis under vår/sommartider när solen skiner & vi får vårat dagliga behov av bland annat d-vitamin.
 
Jag använder mig av magnesium (bra för leder, muskler, utmattning och trötthet) Bra för mig som tränar mycket. 
* omega-3 från pharbio. Den renaste omega 3 fiskoljan på marknaden, även den dyraste. Men man tar endast en om dagen så det är värt pengarna. 
*multitablett från alpha plus. För aktiva tjejer mellan 12-55 år
 
Rekommenderar absolut kosttillskott, ett bra sätt att veta att kroppen får sina dagliga mineraler/vitaminer för att fungera optimalt. 
 
Rekommenderar att ni börjar med att köpa en omega 3 burk & multivitamin! Fisk ska ätas 3 gånger i veckan, och jag äter inte ofta fisk. Om du vet med dig att du inte äter det ofta så är det definitivt värt varenda krona!
 
 

food & workout diary monday

 /  0  Kommentarer
Frukost: 1,5 dl glutenfria havregryn med en riven morot i. Toppat med bär. Kaffe
 
Träning:Powerwalk 45 min
 
Lunch: kalkonomelett på tre ägg. Ett helt ägg och två äggvitor med sallad
 
Mellanmål: proteinfluff, gjort på en skopa protein från svenskt kosttillskott med kokosmjölk, vatten & frysta jordgubbar. en riskaka från friggs och ett wasa knäcke surdegsbröd med pålägg (kalkon & gurka,tomat)
 
Träning: ben/rumpa 90 min
 
Kvällsmål: kycklingfile, broccoli med rotfrukter
 
Kvällsmål nr 2: caseinpudding. Gjort på en portion kasein mixat med vatten. Stod i frysen i cirka 30 minuter :-) 
 
 

halvt död

 /  1  Kommentarer
Godkväll!
Tänkte bara kika in & säga hej innan det är dags att krypa ner i sängen & sova! Börjat lagt mig tidigt nu, sömnen är så viktig! Märks direkt när man sovit dåligt, ska nog slötitta på någon serie & äta min caseinpudding för lite extra tillskott av protein under natten :-) 
 
blev somsagt ett ben och rumppass på gymmet. Gick helt okej, men hade planerat att köra benböj & marklyft idag, men tyvärr så var stången upptagen så jag körde lätta benböj i smithmaskinen och fick lov att göra andra övningar istället, sånt som händer ibland! 😄
 
Hade ganska dåligt fokus idag, använde mina nya leggings & märkte när jag stod framför spegeln att jag hade svergies synligaste kameltå haha! Så irriterade mig på den och försökte stå så att den inte skulle synas, haha :-( var så mycket folk så jag kände att det blev jobbigt (för ALLA tänkte säkert "oj titta vilken jäkla kamel hon har där mellan benen") ;-) 🐪🐪🐪
 
SÅåå har ni nå tips hur fasen man blir av med en kameltå? haha blir nog min kvälls googling 😅
 
tog en matlåda när jag kom hem från träningen, var för trött så orkade inte laga mat igen! Synd att kycklingen blev lika torr som min pappas humor, dvs torr som en sandöken! Haha 😑 men mat som mat, bättre lycka nästa gång 🐓🐓🐥
 
Förresten, fick en jätte fin kommentar idag som gjorde mig sååå glad! Tackar för det & hoppas jag inspirerar er på ett eller annat sätt :-) fortsätt gärna kommentera, tycker det är jätte kul! 😁
 
puss
 
 
Längtar redan till morgondagens grötfrulle 😍😍

food prep

 /  0  Kommentarer
Dags att förbereda lunchen för några dagar framöver! nu när jag bor ensam så är det lika bra att ha färdigt, men brukar vara duktig på att göra ordning en bra lunch ändå, men skönt att ha när det blir stressigt 😀
 
Har inte fått så mycket gjort idag, skönt det också att bara ta det lungt. Har varit ledig & hunnit med en skön promenad på 45 min iaf ☺ nu ska maten göras klar, sen ska jag äta lite mellanmål & bege mig till gymmet för att kötta ben/rumpis 😆
 
I mina lunchlådor kommer jag använda mig av:
En halv kycklingfile 
broccoli
rotfrukter, bara morötter och en palsternacka med rödlök & vitlök
 
 
 
Haha vilken ren ugn jag har

spring i benen

 /  1  Kommentarer
fick nog av rastlösheten och drog till gymmet vid sju tiden, använde alla sötsaker som preworkout och jäklar vilken energi jag fick på bandet. Skulle egentligen bara ta en powerwalk men sprang 7.50 km på en halvtimme och bara köttade haha, gjorde en ny playlist & jäklar vad pepp man blev! nöjde mig inte med springningen utan tog en bajspaus emellan på 3 minuter haha, var jätte nödig på bandet så sprang emellan och tog en racerbajsare (ursäkta ordspråket men är bara ärlig) haha
 
sedan gick jag en halvtimme i max lutning, dvs nivå 15 sen joggade jag av. 1 h 10 min senare var jag 1000 kcal fattigare, det kändes jäkligt skönt efter denna svullarhelg haha! 😁
 
 

weekend

 /  0  Kommentarer
Sitter & äter godis och kakor haha....
idag har jag haft noll motivation och är bara sugen på att tugga på nått haha. Tur det är måndag imorgon och tillbaka till vanliga rutiner, på helgerna tappar jag lätt rutinerna, men man är ju bara människa ;-D 
 
Vilodag igår, få se om man kan ta sig till gymmey idag då. 
 
 
Haha exakt såhär känner jag mig nu

plopp

 /  0  Kommentarer
 
 

nike

 /  0  Kommentarer
Godkväll!
 
Tänkte att jag skulle kika in en snabbis & säga hej :-) har precis smällt i mig massa mat, jag vet inte vad det är med mig idag. Men har varit konstant hungrig hela dagen och bara gått & tänkt på mat, haha normalt? 
 
Hann inte äta min frukost imorse, vilket förklarar saken. Märker nu hur viktigt det är med en rejäl frukost, slarvar aldrig med den. Idag fick jag betala haha ;-) 
 
Körde ben på gymmet, gick helt okej! Invigde mina roshe run, älskar nike! Bor i träningskläder, imorgon efter jobbet blir det en vända till borlänge! Dags att fylla på min "vanliga" garderob 😊
 
 

bendag & hemmagjord pizza

 /  0  Kommentarer
Ligger mätt i soffan efter ha ätit hemmagjord pizza, den blev supergod & dessutom nyttig! 😁
pajdegen är gjord på:
4 msk olja
3 msk fiberhusk
1 dl bovetemjöl
2 ägg
1 dl vatten eller grädde. Jag tog 0.5 grädde och 0.5 dl vatten :-) 
 
In i ugnen på förgräddning 15 min, sen äre bara på med egengjord tomatsås och valfria ingredienser! Jag hade banan, ananas, skinka, grillad kyckling, babyspenat, champingjoner, mozarella ost. En salig blandning haha, men jätte gott & dessutom en glutenfri pizza 😉🍕🍕🍕
 
Körde ben på gymmet, gick faktiskt väldigt bra! Nu ska jag bara dega i soffan och tagga för jobb imorgon bitti igen, har jobbat hela helgen! 
 
Pussssss
 
 

big cheatsaturday

 /  0  Kommentarer
Godmorgon! 
Har precis ätit frulle & sitter å smuttar på mitt kaffe. Magen är fortfarande helt full efter gårdagen. Va hemma hos mamma & pappa, och som vanligt när man är där så äter man nästan ihjäl sig! Haha 😑 åt hemmagjord sushi, massa gott & godis såklart, jag har sagt det förut & jag säger det igen; blir imponerad över hur jag lyckas äta så mycket! 
 
Nu är det tillbaka till vanliga rutinerna igen, idag är det bendag! :) igår körde jag hiit intervaller & mage 😀
 
 

fredag

 /  0  Kommentarer
God kväll!
Har precis ätit caseinpudding & broccoli (haha vilket fredagsmys va?) Men imorgon ska jag faen käka godis! 😁
 
Har jobbat idag och hunnit tränat lite dressyr, stack till gymmet klockan åtta. Hade knappt någon motivation men körde igenom ett litet pass iaf och tittade på teknik, passade även på att filma lite för att se hur jag gjorde några övningar, nyttigt att se & därav får ni lite screenshot bilder hehe! 😆 
 
 
 
 
Här är en av mina favorit benövningar, balanserar knäna och övar balansen kan jag lova 😄
Jag som har så långa ben har fått kämpa med balansen, men nu börjar det sitta!
 
 
 

mätt

 /  0  Kommentarer
Sitter helt proppmätt, var längesen jag var sååååhääär mätt. Märks att man inte har rört på sig så mycket idag, när jag tränar så kan jag vräka i mig hur mycket som helst och är alltid hungrig. Men när man kropp inte får jobba får jag tvinga i mig mat.
 
Idag har jag varit ledig, har varit jätte rastlös haha. Hade dessutom vilodag vilket blev ännu värre. Kände att det var dags nu när jag har kört på 13 dagar i rad utan vila. Men så länge kroppen är pigg så kör jag på :-) gick en 7 km powerwalk på bandet i 55 minuter, så har rört på mig lite iaf! 
 
Tittar på gossip girl & har beställt lite proteinpulver haha, imorgon blir det jobb igen! Skönt att jobba 😀
 
Idag ska jag lägga mig i tid & läsa lite ur min nya tidning; runners world 😁💃
 
 

träningshets

 /  0  Kommentarer
År 2014 var verkligen ett träningshets år, allt fler börja träna och vart man än vände sig så var vältränade kroppar överallt och rubriker som "rätt kost som gör dig smal".
 
jag började träna seriöst på gym i maj 2014 så har knappt gymmat i ett år & ser redan enorma resultat. Min styrka är såklart mycket bättre och jag älskar verkligen att träna och utvecklas. 
 
Jag tvingar mig inte till att träna, det är en del av min vardag & livsstil, om jag inte tyckte om det jag gör hade det aldrig hållt i längden. Jag har hittat en bra balans i min vardag vilket gör att min motivation finns där & jag känner inga "måsten". Motivation är svårt att hitta för många, det tar tid. Jag har funnit den träning & kost som passar min kropp bäst nu, och det tog ca 10 månader, så det gäller att prova sig fram & inte ge upp på vägen.
 
Alla fungerar olika, dieter och skit kan ni bara glömma. Det håller max några månader, sen är man oftast tillbaka på ruta ett. Börja ha små delmål, som att skippa smöret på smörgåsen, inte ha socker i kaffet, ha en dag i veckan du får äta socker, ta en 40 min promenad. Osv osv. 
 
 

faces

 /  0  Kommentarer
Made by me
 
 

new in

 /  0  Kommentarer
 
 

lunch time

 /  0  Kommentarer
Åh jobbade bara till 12 idag, har precis ätit bästa lunchen! Det bara bränner i munnen efter all kryddning av kycklingen och salsan.
 
Mitt nya beroende, tacosalsa! Tar den utan socker, är faktiskt hyffsat bra innehåll. Rena ingredienser utan socker med ett lågt kaloriinnehåll. 
 
Nu ska jag fortsätta se gossip girl, ser om serien igen haha! 😉
 
 

talking body

 /  0  Kommentarer
U got a perfect one so put in on me
 
 

workout check!

 /  0  Kommentarer
Ligger död i soffan efter ett härligt plyo/benpass :-) var på gymmet i 1 h & 45 minuter och det var härligt tempo jag hade 🙌
 
Fokuserade inte så mycket på tunga vikter idag, utan mer på kroppsviktsövningar med en "brännande känsla" och högreps. Har ökat på min benträning, så kör tungt en gång i veckan med basövningar för benen där jag enbart vill fokusera på det och kunna lyfta tungt för att utvecklas, behöver bli bättre på marklyft & benböj ☺ resten så kör jag på lätta vikter för att inte få några skador. 
 
Orkar inte skriva hela passet men såg ut ungefär såhär: 
Uppvärmning crosstrainer 8 min
 ×raka marklyft lätt 25 kg 15x4 
× utan vila tog jag upp stången och körde frysande benböj, dvs går ner i bottenläget några sekunder och sedan går sakta upp. 10x4
×"enbenssuperwomen" 10×4 på vardera ben. 
×bulgariska utfall 10x4 på vardera ben med 5 kg hantel i båda händerna.
×hip abduction 55 kg 10×4
Superset lätt vikt ca 30 kg och körde så många reps jag orkade.
×ben spark i cable 10x4 på vardera ben. Hade 10 kg men brukar ha 12,5 kg. Supersetade med step up på en hög låda.
×legcurl för hamstring. Lättvikt superset squatshopp.
Avslutade med massa tabataintervaller, hopprep, benspark, kickbaks, saxhopp osv. 
 
 
 
 
 Snart kommer dessutom mina nya älsklingar från better bodies 😍😙
 

mätt

 /  0  Kommentarer
Tillbaka från pass nummer två! Blev lite rygg, men hade noll motivation så kunde lika gärna stannat hemma haha..jaja ;-) precis druckit min chokladdröm, smakar exakt som chokladmilkshake (om inte godare?) 
 
× 1 dl proteinpulver smak choklad
× 1 banan 
× 1 dl minimjölk
× 1 dl vatten
× frysta bär (hade jordgubbar & blåbär)
× wf choklad & kolasås (kalorifri) 
 
Mixa i mixern till valfri konsistens, jag använder mig av mix and go! Super bra :-) ha även i äggvita och en klick kvarg för en extra proteinrik shake! 
 
Nu ska jag städa köket innan jag blir upphämtad, ska nämligen träna dressyr idag för kerstin, försökte baka zucchinibröd idag men det gick ju åt helvete haha :-( 
 
 
Här har ni receptet jag pröva, kramade nog inte ur vätskan tillräckligt mycket på zucchinin tror jag! 

handstand

 /  1  Kommentarer
Se världen upp & ner.
sitter hemma & dricker bcaa efter hiit intervaller på löpbandet i 30 min. 1 min full hastighet följt av 1 min jogg i repeat! Bästa träningen och svetten bara flödar, älskar intervall träning, man håller hjärnan sysselsatt med att tänka på tiden hela tiden och dessutom går passet fort också 👍
 
Gjorde lite handstående när jag var klar, bara för att! 
 
 
 
 

godmorgon!

 /  0  Kommentarer
Kunde inte sova nå bra inatt alls, sover så oroligt när jag ligger tillänglig och dom kan ringa & fråga om jobb på morgonen. 
 
Gick upp vid sju, sitter & smuttar på mitt 
kaffe och har precis ätit en god frulle. Blev 250 g kvarg toppat med banan, tinade blåbär,hallon, jordgubbar med lite hasselnötter, linfrön, nypon & bovete. Samt kola & chokladsås drån wf 😆💪 sen blev det en knäckemacka med lite keso och kyckling på haha! Det är som dom säger; är frukost som en kung, lunch som en prins och kvällsmat som en tiggare 😉
 
Nu ska jag dricka upp kaffet och dra på mig träningskläderna. Om dagen blir som planerad ser det ut att bli (3?!?! Pass idag) haha 
 
 

är hög av ångor

 /  0  Kommentarer
Ligger död i sängen, är helt slut! Ska duscha & lägga mig å läsa tänkte jag, så får vi se om man blir utringd på jobbish imorgon. 
 
Tog fram kycklingfile imorse, glömde bort den totalt så fick lov att ställa mig och steka på den nu. Det är som vanligt med mig att allt ska gå fort,  så stekte kycklingen på högsta graden med massa starka kryddor så kycklingen blev helt svart haha. Glömde även fläkten så det osa i hela köket så jag blev typ helt snurrig av alla ångor haha :( damn that poor chicken, är väl helt förgiftad. 
 
Ligger och kikar på gamla bilder och kvällsdrömmer lite 😃
 
 
Haha n0gon smygfotade på vår uppställning (vi fick säkert skäll därav alla skitnödiga miner)
 
 
Lite badass här d0? Fick släpa på två ak4 samt ett pansarskott senaste övningen så var helt slut i axlarna haha

bad sight

 /  0  Kommentarer
Gud vilken dålig syn jag har.....börjat använda glasögonen igen men trivs inte i dom. Dom är bara ivägen & är irriterande haha :-) ska nog skaffa mig månadslinser, har även endagslinser. Men det är drygt att sätta i och ur varje dag, dessutom hjälper dom ej mot mitt brytningsfel. Är det någon som använder sig av månadslinser? Är det något ni rekommenderar? 😃
 
Har vilodag idag, men är ledig så det kröp i benen så stack till gynmet ändå och gick på bandet och stretchade igenom kroppen lite :-) har precis ätit så ska snart till hedenslund och rida lite dressyr 🐴🐴
 
 

questbar cookies

 /  0  Kommentarer
Mina vänner, jag har äntligen hittat det perfekta guiltfreea kakreceptet, låt mig presentera:
Questbarcookies!! 
 
Köp en valfri questbar (rekommenderar cinnamon roll och chocolate brownie) dela baren i valfri storlek, jag skar upp fyra bitar. Lägg det på en ugnsplåt och in i ugnen i 3-5 minuter på 200 grader. Vips så har du supergoda kakor att snaska på! Blev mitt lördagsgodis idag med ananas efter en god middag! :-)
 
Träningen har flytit på bra denna vecka, trots mycket fusk & jobb har jag hunnit med bra träningspass varje dag 💪👍🙌🙌
 
Nu ska jag fortsätta se på sons of anarchy innan det är läggdags, jobb imorgon igen! 
 
 
Bilden är lånad från google, mina såg godare ut 🙈