rätt mat så mår magen bra

Sorry guys, lovade ett inlägg om gmun men vi får ta det imorgon istället.
 
Tror jag har fått en spricka i foten eller nått, tappade tung vikt på den idag på gymmet (klant-fia) det gör svinont nu haha :-( aja bara hoppas det känns bättre imorgon! 
 
Gjorde precis klart morgondagens matlåda, fick bli väldigt enkelt, äggviteomelett med massa sallad & kikärtor. Har tagit fram kycklingen på tining så blir det kyckling i ugn med massa härliga rotfrukter samt broccoli i kommande matlådor :-) 
 
Nu har uppsvälldheten försvunnit efter helgen. Skönt att slippa känna sig som en ballong, bara två dagar med ren & bra kost gör sån skillnad. Skönt att känna att magen är i bra balans när man ska gå och lägga sig. Brukar ni äta sent? Ifall ni har svårt att sova rekommenderar jag er att dra ner på kolhydraterna innan läggdags, perfekt kvällsmål är exempelvis caseinpudding, kokt ägg eller omelett, keso med bär eller kvarg. Kroppen har svårt att bryta ner kolhydrater under nattfastan, protein är ett bättre intag sent på kvällen just för att kroppen använder den som byggstenar till muskelbygge, för ni vet väl att vi bygger muskler när vi vilar? Under träning bryts dom ner & under vila byggs dom upp, det är därför det är så viktigt med sömn och vila för återhämtningen ☺
 
Nu ska jag ta och läsa lite & ladda upp för morgondagens jobbpass :-)
 
Puss
 
 
Tog en liten magselfie innan läggdags hehe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback