smell u later

 /  0  Kommentarer


en snabb bild i detta underbara väder

im a barbie girl, in a barbiewoooorld

 /  0  Kommentarer
it´s friday friday!
fun fun fun fun fun fun

och hej svejs vad dåligt jag sov inatt, helt sinnessjukt! vaknade upp var tionde minut kändes det som ;S vaknade tom innan johan skulle upp, fick typ panik att han hade kommit försent till jobbet, och då när jag vänder mig om helt svettig är klockan fem?! haha var helt cp ju

jaja fredag iaf! sjukt skönt med helg, hahahahaha fattar inte varför jag har längtat tilll helg när endå alla mina dagar har sett likadana ju!? bara det att det känns bättre att äta godis nu! :D hehe

vill till pikaboo idag, någon som vet när dom stänger? men först ska jag ut på en riktig springtur och förbränna some fett! och sen ska jag fara upp till stallet och rida en väldigt väldigt stor häst, nämligen bollan! 176 i manken och en riktig baddare kan jag säga! bra att kunna rida stora som små tycker jag! en bra ryttare ska klara av alla typer av häst! ;) grejen är den att han inte är svårriden, han är bara jävligt svår att sitta ner påå, det känns som man skumpar två meter upp i luften, och om man nu skulle starta en dressyrtävling inom en snar framtid, hur kul är det då att sitta och skumpa som en gummiboll?! haha

jaja, så det ska jag iaf försöka lära mig, övning ger färdighet!
calle maan får ståå idag, han har varit så sjukt jävla duktig dom senaste dagarna, i ondsags var det dressyrträning för kerstin, och han var klockren! och igår hoppade jag lite på hagen och han var återigen klockren! la upp det sista hindret i ett rättuppstående på cirkus 1 meter-95 och det kändes hur bra som helst! kul med den känslan igen! så nu funderar vi på att mäta upp min lilla plupp till storhäst 1 år, så jag kan tävla honom hela nästa tävlingssäsong också, känner mig inte klar med honom än! och med tanke på att jag typ är en 94 så vill jag fortsätta! men vi får se hur det blir, kommer aldrig klara av att sälja honom! vill dock hitta någon duktig ryttare som vill fortsätta att tävla och träna, han har ju stor kapacitet i både dressyr och hoppning! :)

nu blir det frullle!

pyss

helt slut

 /  0  Kommentarer

fyfan började dagen med en timmes gympass! pjuuh säger jag bara, armarna känns som spaghetti! nu ska jag vila ett tag och låta maten smälta, sen blir det ett springpass med nellybelly! gäller bara att ligga i nu! ;D tänkte ladda hem en film, heter you again, men vette fan! känns inge bra att sitta inne och tröka när det är så fint väder ute, kanske sola?! jaja får se, har iallefall en hästfri dag idag! yeyy så väntar väl på att johan ska sluta om cirkus två timmar så blir de väl nå trevligt höppas ja!


ja <3 myskvällar

 /  0  Kommentarer
nu blir det in till staden och övernatta hos syster, där väntas lite film och kanske lite onyttigheter! ;)


im so happy happy

 /  0  Kommentarer

godermorgon!
eller ska man säga god förmiddag?!
iallefall så sitter jag i nuläget framför datorn (det var väl svår gissat va)
ska snart ta på mig springkläderna och ta mig en tur, funderar på att springa till stallet, rida och sen springa tillbaka, det blir ju ungefär 5 km! eller så tar jag gåran vändan, hmmmmm.....nej springer fan till stallet, så har jag både springningen och ridningen gjort! :))

igår var det iallefall regional dressyrtävling i falun! var ett tre dagars meeting, dock red jag bara på söndagen två klasser, LA:1 och lagtävlansprogrammet! och jag kan säga att min ponny var så sjukt jävla duktig! ååååh vad fin han var, no kiddning jao! i LA så slutade vi på 62,50% och det är det högsta vi har fått i en regional LA! så det är ju bra, men dock var han sååå mycket bättre än poängen! var våran allra bästa LA! dock var han ganska seg, så var kanske lite undertempo.. sen i lagtävlans så red jag fram han otroligt mycket på framridningen för att få lite go, och väl inne på tävlingsbanan var han också hur fin som helst! klarade galoppserpentinerna utan avbrott, jaa allting satt! :) dock var det några små missar som drog ner poäng, sisådär 8-10 poäng, och det är några procent! så man märker verkligen hur mycket småmissar kostar! men var sjukt nöjd efter den ritten, och slutade på 59,80% bästa resultatet här med, men samtidigt tyckte jag också att det var snålt där! men det är en bedömningssport, inte så mycket man kan göra åt! går efter känslan, och den var på topp igår!

PYSS




my baby!

 /  1  Kommentarer



åh titta på min fina 18-års present! (;
hur snygg är inte audi tt?!
blir ju fan sur när man tittar runt på så sjuuukt snygga bilar, typ audi r8, koeningsegg, lamborghini, mercedes, dodge......GAAAH GE MIG!
NEJ, fyfan har sagt det och säger det igen
ska ha en snygg sportbil sen
nej, nu ska jag göra nå nytta, vad vet jag inte men de visar sig! :D
på söndag är det tävling med calle-man i falun, blir att rida två klasser, två regionala LA:1 och lagtävlan för ponnyallsvenskan! idag hoppade jag lite med binett och calle, hahhahahaha calle var helt jävla galen! ;) han är ju trots allt en hopp-ponny också! (:

PYSS


wohhhoo

 /  1  Kommentarer

nu är jag hemma från korvförsäljningen ;) haha blev lite längre än förväntat ;) men kul hä va det :D
såg även pappas 50-års present, och jag kan säga att jag gillar den skarpt! en systemkamera var det, en riktigt fet en också, woho så nu blir det att ta många bilder till bloggen och på tävlinger, samt lite egopics också ;PPPP.P:P;P;Ppppppppp
haha, pappa fick även cruisa?! stavning haha, i en liten sidovagn på en motorcykel! haha (;
men jävlar vad folk det var, fick fan servera hamburgare till 1000 pers....nästan ;)
fick även med mig en rosa t-shrirt, "nostalgic-club" hehe med crusingbilar och krimskrams, fan va coolt! (;
eller tja, jenny skulle ta med den, om hon kmr ihåg så att säga (:::::

hehe de, fann va ja fabblar

PYSS

hahaha om ja får fråga, hur många brukar eegentligen ta med sig sin dator in på toaletten och pissa samtidigt som man facebookar och bloggar samt ta egobilder på sig själv? är det bara jag?


du e så yeye

 /  0  Kommentarer
hejhoppschollahöpp!
gick upp vid halv tio, har sutit framför datorn ända sen dess ;) höhö, men nu blir det lite frukost sen ska jag faktiskt cykla till stallet! efter det blir det lite städning innan mamma och pappa kommer hem...................sen blir det säter för min del, ska sälja korv med jenny och fyra pers till! haha, så kom och köp korv! ;) står där mellan sex och nio så det är inte så lång tid ändå! :D

och förresten så är det pappas 50-årsdag idag! så grattis till honom 8)

nej, nu ska ja göra nå nytta

PYSS

the best thing about me is you

 /  0  Kommentarer



sådär ja, idag kom jag faktiskt också upp i skaplig tid! :) det är nämligen så att jenny kommer och hämtar mig vid tio så ska vi dra vidare mot hedenslund och dra ner i djupdalarna och galoppa lite! (: höhö
sen får man huset för sig sjäv, mamma & pappa åker iväg på en liten resa, firar 1-års bröllopsdag idag!

förövrigt vet jag inte vad jag ska skriva, mer än att jag vill ha mina sommarjobbspengar och SHOPPA! men fyfan vad kläder jag har, märkte när jag rensade garderoben att jag hade 3 st FULLA! haha fattar ni, och det är fan stora garderober också, hade 20 par leggings/jeans........och jag tycker varje gång när jag är ute och handlar att jag har ingenting! jisses....så nu blir det en stor jäkla rensning av kläder och ge till lillkusinen! (:
men prio 1 på min inköpslista är: ny läderjacka, ny jeansjacka, och nya skor...funderar på ett par till converse, har ju knappt användt mina vita tygisar, men vill ha vita med tunn sula om ni fattar! ;)
hehe

nej, nu ska jag käka en liten frulle, sen efter ridturen blir det åter en springtur runt gåran, cirkus en halv mil är det! gick faktiskt riktigt bra igår, höll fasen ut hela vägen!
men nu börjar hårdträningen!

PYSS


inget regn!

 /  0  Kommentarer

blev skapligt förvånad när jag vaknade imorse, och märkte att det inte var något regn? :-D höhö, idag har jag lite planer iaf, igår blev det ingenting gjort för mig....haha hatar verkligen regndagar! men idag ska jag upp till hästen tidigt, sen ska jag ut på en springtur och sen vet jag inte vad, haha! hum, mycket planerat....MEN JO sen ska jag ringa fridus och planera inför classic car week, haha! hade så jävla kul förra året, hoppas det blir minst lika kul iår igen (;!
nu har det kommit ett stort lass saker till vårat nya badrum, vi ska ha ett spa nere i källaren! ;P haha
det är värsta coola duschen, typ en såndär med massage i som man kan sitta i? haha och så sprutar det ånga eller nått ;> bra förklaring men ni fattar nog! (:
nej, nu ska jag kika på lite hästannonser!

PYSS


life as we know it

 /  0  Kommentarer
fyfasen vilken jävla skitväder! man blir ju deprimerad......iaf jag, man sitter bara framför datorn och facebook! suck.....trött är jag också, och rummet behöver städas, känner mig allmänt jävla lat!
men nu har jag iaf lyckats knåpa ihop en design, samt laddat hem kejsarens nya stil, haha älskar disneyfilmer! <3

väntar nog ett tag till innan jag sticker till stallet, red i regnväder igår och vill inte göra samma sak igen! ;)
däremot har jag och johan bokat en liten tripp till göteborg om cirkus två veckor, vi ska bo på ett hotell två nätter, gå på liseberg samt shoppning! ska bli as härligt, skönt att få komma iväg lite! :D

nä, nu ska jag se film!

PYSS

it´s the little things that makes life big

 /  0  Kommentarer

trött

 /  0  Kommentarer
fyfan, det tar på krafterna att vara borta en hel dag på ett nöjdesfält! ;I och jävlar vad vi har gått, har värk i både fötter, vader & ben! smällar man får ta, grymt söta djur iaf :D uppdaterar bättre sen, orkar inte haha just nu vill jag bara ha lite mat i magen, GRILLAT MMMM <3

PYSS

im into you, HEY!

 /  0  Kommentarer
I JUST came to say HELLo!
SÅ hello! :D
är så glad, så glad att jag sov till halv tolv imorse utan att få dåligt samvete att denna dag nästan försvunnit!

igår var det tävling i insjön med callieee och binetti! gick verkligen super duper bra! red min och calles andra
lag -03, och han var jätte stadig och fin, dock tappade vi massa poäng på en halt där han inte ville stå still, travökningarna och galoppökningarna, han har inte riktigt styrkan i galoppen än där han inte riktigt orkar hela vägen, men det ska snart fixas! :) slutade på 58,52% och det är jag helt nöjd med! tre procent bättre än förra starten så det går framåt!
med binett gick det också bra! men fyihelvete vad slut ja va! haha har aldrig varit så trött efter jag ridit, det var bara att hoppa på henne och rida efter jag ridit calle, så inga vilopauser här inte! i slutet av programmet kände jag bara att jag ville dö, hade ingen ork, kändes som jag satt som en kratta med överlivet, så jag inte orkade rida med sätet, bena kändes som gelé! men jag red på, skulle tamefan sätta allting i programmet!
och det gjorde jag, fick 69,17% och vann, med en 8 på sitsen som jag trodde skulle bli en 5! och gud vad jag är nöjd! den segern kommer jag leva på länge! :)

efter tävlingen var det hem och sova lite på soffan! ;) haha, sen bestämde johan att vi skulle åka på transformers 3 i borlänge! och jäklar vilken film! såååååååååååååååååååå jävla bra, älskar robotar! <3 haha, det var även i 3D, det var också fett coolt.....................................

nej, nu ska jag käka frulle, eller kan man äta frukost nu, det kanske heter lunch? HE-HE-HE

PYSS


next to you

 /  0  Kommentarer

hästannonser

 /  0  Kommentarer

sitter och tittar på lite hästannonser på hastnet.se, och fyfan vad fina hästar det finns! jisses, vill ha allihop!
snart är rasten slut, börjar halv ett igen, då blir det badplatsen som ska städas ;) har flagnat as mycket, så ser ut som en flådd gris, men det blir det ändring på nu! ska ta på mig solkräm för en gångsskull och steka på rejält och få bort alla fläckar ;) ÅH + ATT GODISET bara kostar 4,90kr på affärn, kom dit och gynna ;) haha, de ska jag göra iaf!!!!

PYSS


sommartider

 /  0  Kommentarer
uoopsi, bad update! men vem bryr sig, har ju förfaen sommarlov :D idag var det andra jobbdagen av denna vecka, sista jobbveckan nu, wohoo! sen blir det en massa roligheter kan jag lova! :D i helgen följde jag somsagt med jonna på dressyrtävling i gagnef, det gick helt okej för hännä och bollan! sen blev det hem och fixade iordning allting inför att tjejerna skulle komma! och fyfan vad gott det var med kräftor, så sjukt efterlängtat <3 dock fanns det inte på någon affär i stan förutom rätt pris! är väl inte kräftsäsong riktigt än............................................................ MEN SEN på söndagen red jag två hästar sen åkte jag och johan till ockelbo och hälsade på hans bror! var riktigt trevligt (: och nu sitter jag här, och ska snart till stallet vidare till kerstin och dressyrträna med binett! :DDD hehehe roligt inlägg, nej...orkar int, vet inte vad jag ska skriva :(

PYSS


todaay´s

 /  0  Kommentarer

yey. ÄNTLIGEN EN EFTERLÄNGTAD HELG SÄGER JA BARA! FYFan vad skööööönt :D
har precis fixat mig lite granna, så nu blir det in mot staden och inhandla lite mat tills imorgon! då frida kommer :DDDD hihih, och sariii! blir en liten kräftskiva, gött!
imorgon blir det en tidig morgon, ska upp och följa med jonna på dressyrtävling med bollan i gagneef! tror nog det går braaaaaa!
hadeee bäst
PYSS