looking forward 2 the weekend

tomorrow its fridaaaay! :D ett steg närmare en rolig helg! Skönt att vara ledig på helgen för engångskull & hitta på nått roligt, ska bli intressant att ha en helg utan träning & jobb 😉 måste ju känna på det också! 
 
Har rast på jobbet nu, jobbar till kl 4. Sen blir det hem & dejta gymmet! Hann med en morgonpromenad imorse, men bara på 30 minuter, bättre än inget! benen var det då inte fel på, gick på i ett bra tempo! Kyligt var det imorse, men på dom ställen som solen låg på värmde det riktigt bra 💛 hoppas det blir lika fint till helgen! 
 
Hur är det med er då? Kul att så många hittat hit, ingen aning vilka som läser, men har ni några frågor är det bara att fråga på :-D svarar så gärna & blir såååå glad när ni ställer frågor eller kommenterar nått bara, så länge ni är snälla! 😉😃
 
 
För en gångskull så funkade min gps idag! Hör till ovanligheten, älskar runkeeper! En motivationskick när rösten berättar efter var femte minut vilket tempo man går/springer i! Jag försöker alltid tävla mot klockan, men ibland är det skönt att slå av den och bara ta det tempot man känner för. 
 
 

Tove

Ja runkeeper är bra! :))

Svar: Jaa, älskar den! :D
sofia westman

2015-03-12 / 21:47:24
URL: http://nouw.com/tovekarlsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback